Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovanou Barborku vyplavila řeka mrtvou: Dívka vyhrožovala sebevraždou!

Pohřešovanou Barborku našli mrtvou.
Pohřešovanou Barborku našli mrtvou.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
30. června 2015
22:56

Pohřešovaná šestnáctiletá dívka z Prahy 10 byla nalezena mrtvá ve Vltavě. ČTK to oznámila mluvčí pražské policie Iveta Martínková. Dívka z domova odešla v neděli a večer téhož dne poslala své kamarádce děsivou zprávu, že chce spáchat sebevraždu.

"S ohledem na pozůstalé se k této tragické události nebudeme vyjadřovat konkrétněji," uvedla mluvčí.

Šestnáctiletá Barbora z Prahy 10 v neděli odešla z domova a rodině se vůbec neozvala. Barbora ještě v neděli večer poslala své kamarádce zprávu, že údajně spolykala velké množství léků a chce skončit svůj život. Od té doby se dívku již nepodařilo kontaktovat a její mobil byl nedostupný.

babatomanija ( 4. července 2015 13:23 )

možná je to rodičům i jedno/ jsme lidé různí/ každopádně málo času bylo i za komunistů, respektive právě za nich to začalo onpou emancipací žen. nyní jsou v rodinách dva tatínkové. Dívenka nebyla ochotna zabojovat, někteří v šestnácti se již umějí životu o osudu psotavit. Tak by to mělo být normální. Zabíjejí se ale také rozmazlenci, takže dělat jakékoliv úsudky je holý nesmysl.

jity ( 1. července 2015 13:57 )

Nejsem v psaní hvězda, ale od nějaké ubohé zatrpklé ženské se mám nechat urážet? Ty bys také nechat ponižovat a vysmívat se tvým zemřelým předkům, zrovna od takového telete.

jity ( 1. července 2015 12:52 )

ježibabo tebe se někdo na něco ptal. Ani to neumíš napsat ty jažibabo. S tvoji pravdou a láskou se jdi vycpat, s tím jsi jdi na pravdoláskaře a ne na mne.

jity ( 1. července 2015 11:30 )

A ještě se najdou blbové co si z toho dělají legraci. Rodiče na děti nemají čas, pokud chtějí vydělávat a potom holt dají přednost zábavě. Je to uspěchaná a mnohdy i bezcitná doba.

jarofenin ( 1. července 2015 07:34 )

tys fakt pіča

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání