Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Spolykala jsem léky, chci umřít! napsala Bára kamarádce a zmizela

Autor: ČTK - 
29. června 2015
13:32

Policisté pátrají po šestnáctileté dívce z Prahy 10, která v neděli odešla z domova a rodině se dosud neozvala. Pohřešovaná Barbora Pokorná ještě v neděli večer poslala své kamarádce zprávu, že údajně spolykala velké množství léků a chce skončit svůj život. Od té doby se dívku již nepodařilo kontaktovat a její mobil je nedostupný.

Podle policejního mluvčího Jana Daňka hledaná dívka vypadá na zhruba 17 let, je vysoká 160 centimetrů, střední postavy. Má oválný obličej, modré oči a dlouhé hnědé vlasy. Naposledy byla oblečená do modré bundy a modrých kalhot. Na nohou měla černé boty a na hlavě modrou kšiltovou čepici, dodal Daněk. Lidé mohou jakékoliv informace o pohřešované hlásit na lince 158.

Uživatel_5669116 ( 22. srpna 2023 19:31 )

Dobrý den.Byla jsem Báry sousedka..Bylo mi 7 let,když jsem se dozvěděla,že zemřela..Trávila se mnou hrozně moc času.Chtěla bych ji donest na hřbitov svíčku.
Mohla bych Vás poprosit o adresu hřbitova?
Nebo kde se tak nějak nachází? Byla bych hrozně stastna.

Ladislav Šimůnek ( 17. července 2023 02:35 )

Nedávno jsem viděl její hrob na Olšanech. Byla to překrásná bytost. Je to tak strašně smutné. Přeji upřímnou soustrast její rodině. Snad se neurazí, když ji občas donesu svíčku. Věřím, že je v nebi moc šťastná.

Yami ( 8. června 2018 00:58 )

tobě se to vrátí jako každému

realnutcase ( 14. července 2015 13:07 )

Ty jsi ale ignorantský vůl, co? Jak si tohle vůbec dovoluješ říci?! Neznal jsi ji, nesuď ji! Já ji znala, nebyla ani zdaleka blázen! Byla upřímná, vždy měla svůj názor se kterým jsem vždy na 100% souhlasila, byla to ta nejmilejší osoba kterou jsem měla kdy to štěstí potkat, byla inteligentní a chytrá a zastala se každého.. Byla dobrý člověk. Vůbec jsem netušila, že by na sebevraždu jen kdy pomyslela, a tato smutná a nečekaná událost mě poněkud zaskočila. Budu na ni vzpomínat jen v dobrém.. :'(

jity ( 30. června 2015 12:45 )

Nepíšu o této dívce, že je dítě, ale i když hledají děti, tak blbá fortun se tomu vysmívá, ona žádné děti nemá, možná proto je tak zlá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání