Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodina Kramných: Co tajila před okolím...

28. června 2015
05:02

Krajský soud v Ostravě se už zítra pustí do řešení případu dvojnásobné vraždy matky s dítětem, z níž je obžalován manžel a otec rodiny Petr K. Záhady a spekulace kolem víc než podivného úmrtí v egyptském letovisku víc než co jiného připomínají »záhadu zamčeného pokoje«. Tím spíš, že dosud chybí motiv – důvod úmrtí paní Moniky a její Klárky. Představme si účastníky záhadné tragédie.

Klárka K. (8) podle shodného mínění sousedů byla zbožňovaným miláčkem obou rodičů. Víc prý ale byla fixována na matku, které se stále víc podobala. „On sem často s Klárkou chodil a čekal na Moniku,“ prozradila kolegyně Moniky K. z Ústavu sociální péče v Karviné.

„Holčička byla v jeho přítomnosti dost zaražená. Zato když se ve dveřích objevila Monika, Klárka se celá rozzářila a už byla u ní.“ Klárka K. měla vlohy k tanci, jako dětská mažoretka vyčnívala mezi ostatními přirozeným nadáním, v dospělosti mohla jako umělkyně oslnit.

Monika K. (36) byla atraktivní už jako dospívající slečna a její okolí, zejména mužské, o ní hovoří často v superlativech. Zářivé blond vlasy a žensky takřka dokonale tvarovaná postava jí spolehlivě získávaly pozornost na každé diskotéce, které ráda navštěvovala.

Vyučená cukrářka, která později pracovala jako servírka, se se svým budoucím manželem Petrem K. seznámila právě na diskotéce poblíž jeho bydliště. „Oslovila ho ona, líbil se jí,“ řekla Nedělnímu Blesku jedna z jejích kolegyň z ústavu sociální péče.

Monika tam totiž našla práci nedlouho po svatbě s Petrem. I přes narození dcerky Klárky se ale tak, jak šel čas, necítila v manželství podle některých informací šťastná. „Myslela si, že má na víc, chtěla prorazit v modelingu,“ prozradila jedna z jejích přítelkyň.

Monika opravdu docházela do jistého fotoateliéru a nechala se tam nasnímat vskutku v odvážných pózách. Flirtovala s desítkami mužů na svém Facebooku, kam své snímky umisťovala, a to jejího manžela dohánělo prý až k zuřivosti.

Petr K. (36), manžel Moniky a otec Klárky se zítra objeví před Krajským soudem v Ostravě s pouty na rukou a bude vystaven víc než nepříjemné palbě otázek soudkyně Renaty Gilové.

Vyučený strojař Petr K. pracoval jako údržbář v automobilce Hyundai. „Byl taková holka pro všechno, údržbář. Když někde něco vypadlo nebo bylo potřeba natáhnout světlo či zkontrolovat přívod elektriky, naklusal právě on, respektive údržba. Byla to jedna z náplní jeho každodenní práce,“ uvedl jeho kolega.

Podle druhých Petr K. nevynikal samostatností, byl spíš samotář, zamlklé povahy. V to, že by svoji ženu a dcerku zavraždil, nevěří spolupracovníci ze závodu ani sousedé a známí z Karviné. Proces budou sledovat s napětím.

Rumprecht ( 29. června 2015 01:09 )

PISÁLCI Z REDAKCE, BĚŽTE S TĚMI ŽVÁSTY KONEČNĚ DO ŘITI!

merrylou212 ( 28. června 2015 18:04 )

to:nicnezpravda a pekna.potvora- píšete,co vám slina na jazyk přinese, podle zveřejňovaných scénářů to zamotali tak, že nikdo nemá fakta ale všichni mohou mít teorii.Vyčkejte na rozsudek.

pekna.potvora ( 28. června 2015 17:00 )

ani u teba, si furt blbý jak tágo

pekna.potvora ( 28. června 2015 16:56 )

Hlavne nesnívam o tom, že ma prefikne vrah malého decka, nie som uchyláčka ako tieto sliepky a blbá ako ty jerry až ho odsúdia, tak dúfam konečne zalezieš niekam do diery, ty chudák trapný

pekna.potvora ( 28. června 2015 16:52 )

vidím, že ty si na okurky zvyknutá, díky, ja ich ešte našťastie nepotrebujem a ešte asi dlho nebudem.. nad vrahom Kramným onanujú akurát také nadržané sliepky ako ty, čo po nich ani pes neštekne

Zobrazit celou diskusi