Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejdřív ji pozval na rande, pak ji oloupil: Nebohé ženě dokonce zlámal ruku

Autor: dce - 
22. června 2015
17:12

Kvůli platební kartě se zloděj v Praze několik hodin snažil „sbalit“ jistou ženu. Celá věc došla tak daleko, že si pár i vyměnil telefonní čísla, jenže místo romantické schůzky všechno skončilo na policii. Muž totiž ženu okradl – při brutálním zacházení jí dokonce zlomil ruku.

Začátkem dubna se jednoho rána na I. P. Pavlova seznámila osmatřicetiletá žena s mladým milým mužem. Ze zdvořilostních frází se stal rozhovor a nakonec i domluva na schůzku – druhý den měli spolu zajít na večeři.

Když už chtěla žena odjet taxíkem domů, mladík jí nabídl, že ji sveze sám. Došli k Čelakovského sadům, kde ovšem příjemná schůzka získala úplně jiný spád. Mladík zničehonic začal na osmatřicetiletou ženu naléhat a ponoukat jí k sexuálním ‚hrátkám‘. Žena něco takového striktně odmítla, načež mladík začal usilovat nikoliv o ni samotnou, ale hlavně o její kabelku,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Kabelku ženě vyrval tak vehementně, že jí zlámal ruku. I s kabelkou pak uprchl neznámo kam. Nakonec se přeci jen vynořil – z kabelky ukradl platební kartu a tu využil v nákupním centru na Smíchově.

„Důvodně se domníváme, že takto poškozených, tedy okradených nebo dokonce oloupených, by mohl mít hledaný na svědomí víc,“ dodal Hulan. Pokud muže poznáváte, neváhejte kontaktovat policii na lince 158.

salto ( 23. června 2015 08:22 )

Nebránila jsem se, protože jsem nevěděla že mi jde po peněžence

akko ( 22. června 2015 18:28 )

Ty jsi strasne "inteligentni" clovek...ze Sem vubec pises...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání