Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Řidič zatroubil na vůz, který do něj málem naboural: Muž za volantem začal střílet

Řidič začal pálit poté, co na něj muž zatroubil.
Řidič začal pálit poté, co na něj muž zatroubil.  (Autor: Reprofoto TV Prima/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
20. června 2015
22:07

Byla to vypjatá situace na silnici. Spousta vozů uvázla v koloně, ale jeden z řidičů u Úlibice na Královéhradecku se rozhodl předjíždět. Když ho řidič kamionu jedoucí před ním upozornil na neopatrnou jízdu troubením, začal muž pálit z pistole.

Živím se jako řidič z povolání, člověk toho na silnicích vidí hodně. Vidí vybržďování, vidí posunky, různé věci, ale aby někdo střílel, to je už špatná situace,“ řekl troubící muž v Krimi zprávách TV Prima.

200 lidí se řadilo normálně, ale ten člověk na záznamu s bílým transportérem, který jel až dopředu, do mě málem naboural,“ dodal. Když na něj začal troubit, řidič druhého vozu se naštval.

Kvůli troubení vytáhl zbraň a vystřelil do vzduchu dvakrát v provozu mezi lidmi,“ pokračoval vyděšený řidič. „To byl takový extrém, který stojí za zveřejnění,“ uzavřel muž, který neodhalil svou totožnost.

Video Poté, co řidič zatroubil, začal muž z druhého vozu pálit. - Blesk - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

joanna5 ( 24. června 2015 11:59 )

...no vidim, že kamion pořád jede pomalu a má před sebou dostatek místa, potom, jak si všiml, že ho zřejmě dodávka chce předjet, tak kamion zrychlil!!! - jistě - toho jsou kamioňáci schopni! Denně to vidíme, co dokáží. Vytlačit auto ze silnice či na nějakou překážku - a ještě jsou sprostí - Apropo, bůhví z čeho ten řidič střílel - vypadá to, že z poplašňáku - nějaká srandička jako výstraha -

zelvik22 ( 21. června 2015 07:49 )

no asi mu nešel klakson, musel nějak odpovědět

dempe ( 20. června 2015 22:51 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace : http://salveto.blogspot.cz/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání