Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hrůza v dovolenkovém ráji: Z Kypru unášejí děti!

Autor: mb - 
20. června 2015
13:53

Horor z míst, míst, kde lidé hledají dovolenkový ráj. Skotský pár v hotelu Anastasia Beach v letovisku Protaras takřka přišel o tři své děti, které už jim odváděli do přistavené dodávky obchodníci s »bílým masem«!

Desetičlenný gang (zřejmě rumunských) zlodějů dětí měl vše dokonale připravené ‒ rodinu několik dní pozorovali, až se je nakonec v převlečení za hotelový personál pokusili odvést!

Děti, všechny mladší 10 let, na poslední chvíli zachránil všímavý irský barman! Přišlo mu divné, s kým děti odcházejí, a spustil povyk.

Při pokusu utéct pak zloději dětí nabourali pět aut! Personál spolu s rozzuřenými turisty převážně z Británie a Irska zaútočil na gaunery, takže je musela vzít pod ochranu policie!

„Můj syn se bojí, nepouštíme ho samotného ani na záchod. Jsme teď v jiném hotelu, ale nejíme, nespíme – bojím se o syna,“ prozradil Brit Paul McFarlane (26), jeden z poškozených rodičů.

Vedení hotelu přitom incident bagatelizuje a i podezřelí mluví o tom, že jde o nedorozumění.

„Snažili se ukrást děti, o tom není pochyb,“ trvá na svém McFarlane. „Tu Rumuni vedli dvě malé děti k autu, třetí drželi u stěny, připraveni k únosu,“ přitakává jeho krajan Greg Letford (28).

Únosy dětí jsou noční můrou od chvíle, kdy v létě 2007 sebrali rodičům v Portugalsku tehdy 3letou Madeleine McCann. Dodnes se nenašla...

dempe ( 20. června 2015 23:03 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace : http://salveto.blogspot.cz/

pobus ( 20. června 2015 19:41 )

To zas bude hoax jak prase. Jak by ty děti dostali z ostrova? Proč je radši nekradou v Řecku na pevnině nebo v Bulharsku? Nevěřím tomu ani za mák. Předpokládám, že to je snaha Řeků nebo cestovek zdiskreditovat Kypr jako momentálně nejzajímavější dovolenkovou destinaci

peterwilliams ( 20. června 2015 18:36 )

DRZ HUBU an.manchester jste tam jen socky same

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání