Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidička v Karlových Varech nezvládla řízení: Skončila v říčce Teplá!

Autor: ljš - 
19. června 2015
14:51

Štěstí v neštěstí měla pětašedesátiletá řidička, která dostala v Karlových Varech na mokré vozovce smyk a i s autem se zřítila do říčky Teplá. Z nehody totiž vyvázla jen s lehkým zraněním.

K nehodě došlo ve čtvrtek krátce před polednem v ulici u Imperialu. „65letá řidička osobního automobilu značky Hyundai při projíždění prudké pravotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy vozidla profilu komunikace a povětrnostním podmínkám a uvedla vozidlo do smyku.

To následně vyjelo mimo vozovku, kde najelo na travnatý pás a zadní částí narazilo do zábradlí, které se zlomilo. Důsledkem toho spadlo vozidlo i s řidičkou do čtyřmetrové hloubky do řeky Teplá, kde skončilo na střeše,“ popsala nehodu policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Řidička byla následně s lehkým zraněním převezena k lékařskému vyšetření do karlovarské nemocnice, kde byla hospitalizována. „Alkohol byl u řidičky vyloučen orientační dechovou zkouškou. Únik provozních kapalin na místě zajistil HZS Karlovy Vary. Případ je nadále v šetření dopravních policistů,“ dodala mluvčí.

cabogaj ( 19. června 2015 15:49 )

To se jen tak někomu nepovede prohlédnout si vůz, jestli nepotřebuje ošetřit spodek a vystříkat dutiny. Možná i jí vylítl sopel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání