Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Katku pohřbila její kamarádka Alena: Rodina neví, kde má hrob!

Autor: dce, venu - 
17. června 2015
19:46

Katka spáchala před týdnem sebevraždu, když skočila pod kola metra na Andělu. Důvodem mělo podle všeho být zneužívání ze strany nevlastního otce. Dívka se rozhodla spočinout odtržená od rodiny i po smrti, její pohřeb tak obstarala její kamarádka a rodiče s tím nemohou nic udělat. Asi nikdy nezjistí, kde je jejich nevlastní dcera pochovaná. A tak si to Katka přála.

Nebohá dívka byla v úzkých – její život byl tak strašný, že neviděla jinou cestu, než byla sebevražda. Neustálá šikana, psychický nátlak a fyzické týrání v podobně pohlavního zneužívání – tím vším si musela Katka projít ze strany adoptivní rodiny. Nakonec se rozhodla pro sebevraždu a skočila pod vlak metra.

O pohřeb se ale její rodina nepostarala, přestože ho údajně plánovala a nechala natisknout i parte, na němž dceru označují jako "drahou zesnulou". Pohřební služba ale vydala Katčino tělo do rukou její kamarádky Aleny. "Jsme z toho šokovaný, jak je to možný, že se prostě vydá tělo dcery někomu, do cizí pohřební služby, někomu cizímu prostě, kdo nepatří do rodiny," řekla matka dívky FTV Prima. 

"Z hlediska soudního lékařství Nemocnice na Bulovce a legislativy, za které se vydává tělo zemřelé, proběhlo všechno naprosto v pořádku," řekl mluvčí Nemocnice na Bulovce Martin Šalek. Její pohřeb obstarala přítelkyně Alena přesně podle Katčina přání. Může se tak stát, že její rodina nikdy nezjistí, kde má Katka hrob.

"Katka byla součástí rodiny, byla dokonce kmotrou našeho syna, i přes svoji komplikovanou osobnost byla tím nejlaskavějším, nejobětavějším a naprosto bezelstným človíčkem. Káťa měla sice strašně bolavou, ale zároveň krásnou duši a já jsem vděčná, že jsem mohla těch několik posledních let patřit do jejího života," uvedla kamarádka Alena.

melot ( 18. června 2015 23:00 )

"ta holka??" to už jsem slyšel od paní matky, když se vyjádřila pro média. A "podporována rodinou" je opravdu povedené, lepší vtip jsem už dlouho neslyšel. Její rodina má její krev na svých rukou

booonie ( 18. června 2015 15:55 )

Že se nestydíte takhle ponižovat a zesměšňovat lidi. Ta holka odešla z domu sama a nikdo ji neznásilnil. Byla spíše moc podporovaná a není to vinou rodiny ale její vlastní rozhodnutí.

emba ( 18. června 2015 12:20 )

Jojo, jsem, to jste mě pobalil až na to, že jsem chlap je to bomba!!! Skvělá úvaha. Já tu rodinu trochu znám a Katku jsem také znal. Tak se tomu ani nedivím.

veverkaterka2 ( 18. června 2015 08:49 )

Na primě bylo řečeno, že rodina měla zájem o převzetí těla a zajištění pohřebu, ale že tělo hned druhý den její kamarádka vzala a pohřbila... A upřímě řečeno...prima je dle mého názoru objektivnější a serióznější, než bulvár blesk...divná je ta její kamarádka...proč jí tak rychle uklidila.??? Proč jí předtím nepomohla???

tendertouch ( 18. června 2015 08:44 )

Zaráží mne diskuse některých lidí. Typická česká povaha. Ten, kdo jí způsobil toto bolestné utrpení, měl by být spravedlivě potrestán. Ani k tomu zřejmě nedošlo. Těžko někdo pochopí, pokud nezažil zneužívání jako dítě, co to uvnitř způsobí a léčení? Hodně těžké. Měl by být za to konečně nejpřísnější trest. Ale když jsem slyšela včera v televizi, že spolužák znásilnil holčinu a není zavřený. To je už první věc, kdy člověk, kterému takto bylo ublíženo nevidí spravedlivý trest. . Doufám, že se vrátí tento mladík domů a cestou ho lidi ukamenují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání