Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nemoci podle znamení: Rybám hrozí arytmie, Beranům migrény

/
  • Berani trpí často na bolesti hlavy, tak k nim buďte shovívaví
    Berani trpí často na bolesti hlavy, tak k nim buďte shovívaví (Shutterstock.com)
    19. června 2015 ● 06:00

    Slýcháte často od Berana, že ho bolí hlava, a nevěříte mu to? Pak byste měli změnit názor. Toto znamení je náchylnější k migrénám. Každý ze zvěrokruhu má svou zdravotní slabinu, se kterou se musí celý život potýkat. Jaká je ta vaše? 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Vy, milí Berani, jste většinou tvrdé hlavy, netrpěliví, neustále žijící v zápřahu, a právě toto rychlé životní tempo má vliv na zdravotní problémy spojené s hlavou. Dávejte si tedy pozor hlavně na migrény, které vás často sužují. Společně s hlavou se mohou objevit i bolesti zad. Dávejte si pozor také na krevní tlak, který se může zvyšovat vlivem stresujících situací, do kterých se občas dostáváte. Na druhou stranu málokdy se Beranovi stane, že by trpěl zimou.2240674:gallery:true:true

  • 2.

    Býk




    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Dominantní částí těla, na kterou může být Býk opravdu hrdý, jsou jeho zuby, které mu po celý život zůstanou navýsost kvalitní. Samozřejmě pokud jim bude věnovat péči. Nemusí se tak bát žádných kazů a podobně. Před Býkem byste si také měli dát pozor na to, co říkáte – mají velmi vytříbený sluch. Ale nejsou ve všech ohledech tak dokonalí – často trpí nachlazeními a problémy s hlasivkami.
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    http://horoskopy.blesk.cz/numerologie/zivotni-cislo
    Autor: archiv BPŽ

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Blíženci jsou znamení vzduchu, a tak jejich výsadou i prokletím jsou dýchací cesty a dutiny a plíce. Proto by měli být velmi opatrní a vyvarovat se nachlazení, které je skolí raz dva. Ve spojitosti s plícemi Blíženci často trpí na astma a bolestí na hrudi s tím spojenou. Takže Blíženci – pořádný nádech a pečujte o své dýchací cesty!
  • 4.

    Rak


    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Rak by měl být pečlivý a starat se pořádně o svou pokožku, která je pro něj ta nejdůležitější. Raci jsou citlivá znamení, a tak je hmat, pro který je kůže hlavním orgánem, to nejdůležitější, co mají. Často jim ale hrozí různá kožní onemocnění. Na druhou stranu jejich pokožka je tak silná, že všechny potíže vždy ustojí. 
  • 5.

    Lev




    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Temperament Lva je dobře známý! Vždy jde do všeho se vší vervou a vášní, což se ale může podepsat neblaze na jeho zdraví. Proto by si všichni ohniví Lvi měli dát pozor na problémy se srdcem a krevním oběhem. Jejich slabým místem je také zrak, měli by si jej chránit proti infekcím.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Panna je jedno z nejjemnějších, a tak i nejzranitelnějších znamení. Kromě toho, že mají Panny poměrně slabý trávicí systém, a tak se často musí potýkat se zažívacími potížemi, hrozí jim i řada dalších onemocnění. Nejčastější jsou dýchací potíže, časté horečky, ale také psychické problémy. Dámy ve znamení Panny by měly být opatrné při početí, nezřídka má toto znamení problémy s otěhotněním.
  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Podobně jako Panny jsou na tom se svým zdravím i Váhy. I ony se musí potýkat se zdravotními potížemi v oblasti trávení, obzvláště pak v oblasti střev. Nejsou tedy u nich neobvyklé zácpy, nebo naopak průjmy. Neklidné spaní mohou Vahám způsobit i potíže se štítnou žlázou. Dámy pak mnohem hůř prožívají své měsíční periody.
  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Pokud holdujete nechráněnému pohlavnímu životu, pak byste si měli začít dávat pozor. Štíři jsou totiž náchylní k nemocem pohlavních orgánů. A to nejen těm sexuálně přenosným, ale i k zánětům močových cest. S tím souvisí i to, že ženy ve znamení Štíra mají občas problémy s otěhotněním, případně donošením dítěte. Často se u Štírů objevuje i ADHD.
  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Střelci potřebují mít skvělý zrak, a pokud o něj pečují, pak patří k těm nejlepším. Ovšem pokud něco podcení, můžou se s potížemi potýkat celý život. Není toho moc, s čím by si Střelci museli lámat hlavu, to ale neplatí o modřinách – stačí se o Střelce jen tak lehce otřít a hned mu vyskočí modrák.
  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Kozorozi by měli být velmi opatrní na své kosti a vůbec celý pohybový aparát, zvláště páteř. V případě, kdy se budou věčně hrbit, neposilovat kosterní svaly a nebudou jíst dostatek vápníku, může se u nich objevit některá z nemocí spojených s klouby a kostmi, jako je třeba artróza. Mimo to by si měli hlídat srdce a krevní tlak. 
  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Hlavním atributem Vodnářů jsou jejich ruce a nohy a vůbec jejich schopnost pohybu. Rozdíly jsou tu velmi markantní, protože Vodnáři jsou buď abnormálně šikovní, nebo naprosto leví a neohrabaní. Vodnáři by měli pečovat o své plíce a vyhnout se kouření, aby si je udrželi co nejdéle zdravé.
  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock
    Tvrzení, že je někdo zdravý jako rybička, zde příliš neplatí. Ne že by byly Ryby nějací choří jedinci, to vůbec ne, ale častěji se u nich objevuje srdeční arytmie. Pokud však tuto anomálii sledují a vědí o ní, můžou s tím bez problémů fungovat. Občas se také stává, že jsou Ryby psychicky labilnější, proto jejich občasné náladové výkyvy neberte vážně.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz