Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Seniorka na útěku před vězením: Má si odsedět 6 let

Anežka Tepperová nenastoupila do vězení, policie po ní pátrá už 9 let.
Anežka Tepperová nenastoupila do vězení, policie po ní pátrá už 9 let.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
16. června 2015
12:57

Už devět let uniká spravedlnosti. Podle policistů se pětašedesátiletá Anežka Tepperová zřejmě pohybuje mezi pražskými narkomany a dealery drog. Policie prosí o pomoc při pátrání.

„Od roku 2006 pátrají policisté po pětašedesátileté ženě, která nenastoupila do výkonu trestu odnětí svobody. Příkaz k jejímu zatčení vydal Obvodní soud pro Prahu 1,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk. Tepperová byla odsouzena k šestiletému pobytu za mřížemi za spáchání trestných činů nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek a jedů a ohrožování výchovy mládeže.

„Podle poznatků policistů by se jmenovaná mohla pohybovat po Praze mezi osobami, které užívají, prodávají nebo vyrábí drogy,“ vysvětlil mluvčí s tím, že  fotografie ženy, která byla pro účely pátrání zveřejněna, je z roku 2002, proto zřejmě nebude odpovídat její nynější podobě. Novější ale není k dispozici.

„V případě, že víte, kde by se mohla hledaná žena zdržovat, kontaktujte linku 158,“ žádá mluvčí.

petrkramnypresident ( 16. června 2015 13:28 )

Babi, utíkej, jdou po tobě šmejdi

lunatic ( 16. června 2015 13:15 )

Já nevím-proč mám policii neustále radit ?! Přeci-ať si počkají,až si půjde pro důchod ... a seberou jí .Pokud si pro penzi nechodí-no tak tím je to příklad hodný následování i pro jiné seniory .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání