Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Macecha mrtvé Katky pro Blesk: Holka je mrtvá, ale my jsme nevinní!

Autor: Richard Veselý - 
13. června 2015
05:01

Věřila otčímovi, byla na něj odkázaná, on jí přesto zničil život. Katka H. (†24), kterou podle jejího posledního dopisu před smrtí jako malou otčím zneužíval, se ve středu ráno zabila skokem pod metro. V dopise obvinila i svou nevlastní matku, že se jí nezastala. Blesk s ženou promluvil. Ta vinu odmítá...

Zneužívání a ponižování v dětství a později deprese a úzkosti, kterých se nemohla zbavit. Katka své strašlivé zážitky z „domu hrůzy“ ve středočeské vesnici těsně před sebevraždou popsala.

Poprvé Katku údajně otčím zneužíval, ještě než byla na základní škole. „Netuším, kolik let mi přesně bylo, když se mě jeho ruce poprvé dotkly způsobem, který není pro tatínky běžný,“ popsala. Zneužívání pokračovalo i později. „Propukl u mě odpor k vlastním narozeninám, protože vždy, když mi šel popřát a chtěl mi dát pusu, pokusil se mi strkat jazyk do úst,“ napsala na svůj blog.

Macecha Katky, se kterou se Blesku podařilo včera mluvit, jakékoliv zneužívání popírá. „Policie nám akorát řekla, že je holka mrtvá a že spadla v Praze pod metro. Jsme nevinní, nemám k tomu co víc říct. To obvinění je falešné,“ řekla.

Přitom právě máma podle Katčina vyprávění odporné chování otčíma kryla. Prý se bála, aby od ní manžel neodešel. Jediná, která se dívky v rodině zastávala, byla její babička. Po její smrti dívka z domu odešla, ale svou hrůzu v domě nedokázala zanechat. Trápila se, prožívala bezesné noci, měla deprese. Nakonec skončila pod vlakem metra na pražském Andělu...

Vnímali mne jako zlo…

„Adoptovali ji z kojeneckého ústavu. Jenže později se jim narodili dva vlastní synové a ona se ocitla na vedlejší koleji. Přitom to byla tak hodná a slušná holka…“ popsala Blesku známá rodiny.

Policie bude Katčinu sebevraždu prošetřovat. „Kriminalisté v takovém případě zjišťují, nehrálo-li v případu roli zapříčinění další osobou, pečlivě se prošetřují i vztahy v blízkém okolí oběti,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová. Půjde podle ní především o důkazy, které se případně podaří shromáždit.

drobenakulata ( 16. června 2015 00:20 )

katka mohla mit dobry zivot kdyby si ji adoptoval solventni gay par

drobenakulata ( 16. června 2015 00:17 )

casto nejhorsi vztahy jsou v pokrevni rodine zavist majetek a tak dale

drobenakulata ( 16. června 2015 00:14 )

stara megera perfectionistka ve stredoceske vesnice no to jsem se zasmala, je videt ten jeji dum obycejna bouda dokonalost je v Londyne Parizi nebo New Yorku..ja bych te megera dala zesmesnila bych ji ta by tahla kanalama

drobenakulata ( 16. června 2015 00:11 )

mozna ma ted lepsi zivot, vono zivot tady ne zemi je peknej ocistec

fikuna ( 15. června 2015 19:00 )

Asi je musíš znát když máš na ně kontakt. Já řezník jsem a opravdu bych ho vykostil!! Znám je. Bydlel jsem kousek od nich. Kačku ale už bohužel nikdo nezachrání. A ty kecy o dluhách nevím ale podle mě je to jen špína co na Katku házejí!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání