Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jirka je potížista! Vysvětluje Nečesaný Kajínkův náhlý převoz

Autor: ljš - 
12. června 2015
05:28

Žádná obava o život nejznámějšího českého vězně, ale snaha zbavit se chronického stěžovatele. To podle Lukáše Nečesaného, kterého minulý měsíc propustili z mírovské věznice, stojí za náhlým převozem Jiřího Kajínka.

„Převoz ve tři ráno je hodně netypický. Něco podobného nepamatuji,“ diví se Lukáš. Ten na Mírově strávil několik měsíců a s Kajínkem tak několikrát mluvil. Jirka, jak mu za vraždu neprávem odsouzený mladík říká, mu dokonce vzkázal, že má díky stížnosti ministryně Heleny Válkové velkou šanci na propuštění. To se pak potvrdilo.

Sám Kajínek se teď z Mírova také dostal, k jeho smůle však ne na svobodu, ale jen do jiné věznice. Převoz to přitom byl velmi podivný, odehrál se totiž ve tři hodiny v noci. Podle expertů mohla být jedním z důvodů přesunu obava o vězňův život. S tím ale Lukáš nesouhlasí. „Nemyslím si, že by mu hrozilo nějaké nebezpečí. Měl celu sám pro sebe. Alespoň oficiálně,“ vysvětluje.

Podle něj za transportem stojí zřejmě Kajínkovo kverulantství. „Mohli ho převézt kvůli tomu, že si pořád stěžoval. Každý den chtěl telefonovat, když nemohl, stěžoval si... Každý den si kvůli něčemu stěžoval...,“ tvrdí Lukáš.

Video Ve vězení byl dva roky bez sexu: Zkoušeli na to něj násilníci? - František Prachař, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

franta43 ( 7. srpna 2016 08:10 )

"Jirka, jak mu za vraždu neprávem odsouzený mladík říká, mu dokonce vzkázal..." tuto větu sem četl asi 10x a pořád nechápu jakou vraždu

marlen52 ( 12. června 2015 23:43 )

ten je teda chytrej jak radio a neuvědomuje si že se tam může brzo vrátit a to jak pomlouvá vězně se mu může pěkně vymstít.

parissa ( 12. června 2015 17:43 )

 mair: no prave jedinej tam byl strašně inteligentní že kdyz bachaři si nevěděli s něčím rady tak šli pro radu za nim

mrdlafka ( 12. června 2015 13:52 )

tenhle kájínek by potřeboval občas zmlátit držku od starýho grebendy, má se v base jako prase v žitě a ještě si stěžuje vocas jeden

milovnikplesku ( 12. června 2015 13:27 )

Tak Plesk má další céééééélebritu komentátora krimi znalce Nečesanýho cekanskou piču s péti budoucíma důchodcama z Milovic která si vybírá co chce a nechce za dary pro ty špíny malé a plešatou panvičkovou co se ji rozpustila rakovina.Plesku fakt jste strašný ***

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání