Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Únos před zraky policistů: Blondýna, kterou narvali do kufru taxíku, skončila u psychiatra!

Blondýnku unesli na Slovensku před zraky městských policistů.
 (Autor: Reprofoto Nový Čas)
Autor: shp - 
11. června 2015
10:23

Násilný únos před zraky městských policistů, který se odehrál ve slovenském Zvolenu, má dohru. Blondýnka, kterou násilím několik mužů narvalo do kufru taxíku, skončila u psychiatra.

Server Pluska.sk hovořil se svědkyní Michaelou, která na vlastní oči viděla, jak blondýnka skončila v kufru taxíku. Zmiňovanou ženu dobře zná. Podle ní je ve Zvolenu známou firmou.

Má zákaz chodit do více podniků ve městě, protože se většinou opije a bývá agresivní. I tehdy vyváděla, proto ji chtěli odvézt pryč. Viděla jsem, že jak ji nejdřív naložili na zadní sedadlo taxíku, ale podařilo se jí vystoupit druhou stranou. Až potom ji dali do kufru,“ popsala incident Michaela.

Sama aktérka z videa chtěla událost okomentovat, nakonec místo ní mluvil její přítel. „Zažila obrovské trauma a teď na ni všechno padá. Bojí se o sebe i své dítě. Momentálně je v rukách psychiatra, bere uklidňující léky,“ prohlásil muž.

Na otázku, zda bývá agresivní, odpověděl: „Každý člověk se občas opije, ale za to nikdo nemá právo udělat to, co udělali jí.“ Podle přítele už blondýna podala trestní oznámení kvůli omezování osobní svobody. To potvrdila i policie.

hulejulej ( 12. června 2015 00:02 )

 Takže ako vidím ešte aj v zahraničí majú ten istý názor u žiadneho psychiatra,nieje nikto ju v taxiku nebil dokonca chlapec ktorý ju zobral do kufra tak ho ku sebe pozvala na víno... A po týždni si spomenula ze sa ju pokusil znasilnit.... Dotyčná ma problém zvládnuť svoju osobnosť pri alkohole.... Konflikt vyvolala ona a taxikár a chlapec co ju naložil do kufra su jej kamaráti..... A ak su unoscovia ti co vozia ľudí domov tak super

kodlofon ( 11. června 2015 12:11 )

Nedivte se.Oni si to tam ridi samy a policie jen dohlizi.Je to jejich revir a kdo to nechape nepozna Slovensko.

cukrenka ( 11. června 2015 11:54 )

Každý má tušit jakou má opici, a zda si může dovolit pít venku.Policajti byli pasicvní? Ale dějí se i horší věci.

pekaaaros ( 11. června 2015 11:25 )

No joo. Diskanti jsou prostě diskanti. Ti už jiní nebudou. Dvě hodiny se před zrcadlem gelujou a češou, oblíkají a malujou, aby se nakonec při hnusné písničce ožrali a udělali nějakej super bulvár skandál. Nakonec si odnesou psychický následek a jdou dom. Nikdy jsem tuhle kastu povrchních skupinovejch pozérů nechápal a ani chápat nebudu.

gabreta ( 11. června 2015 11:20 )

Ať je ta holka taková a nebo maková. Ale jak je možný, že všechno sledujou policajti a nechají ji odvézt v kufru auta? Jak to, že řidič klidně odjede a nedostane pokutu? V tom je asi celej problém ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání