Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otřesné týrání mladé fenky: Atile utrhli ocas

8. června 2015
05:26

Kdo tohle mohl udělat? Mladé křížence německého ovčáka Atile někdo utrhl ocas až u kořene. Naštěstí se včas dostala do útulku v Děčíně, kde jí bolestivé zranění ošetřili. Nyní se pomalu zotavuje a hledá rodinu, která ji zahrne láskou, a ona bude moct zapomenout na prožité utrpení. 

Zhruba roční fenka, která v útulku dostala jméno Atila, byla odchycena v Jiříkově. Rána byla čerstvá. „Snad jí nikdo neublížil úmyslně. Věříme, že šlo o úraz, že o ocas přišla při nějaké nehodě, např. při střetu s autem,“ řekla vedoucí útulku Eveline Jahelková, která nevěří, že by byl někdo takové hrůzy schopný. Po Atile se ale nikdo neshání, a tak je pravděpodobné, že ji někdo zmrzačil úmyslně.

Pracovníci útulku fenku okamžitě převezli k veterináři, který jí zbytek pahýlu amputoval, ránu ošetřil a zašil. I přes prožité utrpení je Atila k lidem přátelská. Nemělo by být proto těžké najít pro ni nový domov. „Je temperamentní, milá a hodná,“ dodala vedoucí útulku.

Sabi1945 ( 9. srpna 2019 22:44 )

Fenka je naše už 4 roky a je úžasná a zdravá❤ Z některých vašich komentářů mi je zle ale tohle řešit nebudu ..

wimr ( 8. června 2015 15:45 )

až bude ta voda vařená tak ti ten muj vocas vrazim do p.rdele hňupe

0707 ( 8. června 2015 12:08 )

OCAS za OCAS! Lidí jsou hovada! Proč nesmyslně mučí zvířata, je mezi námi opravdu tolik dementních sadistů? To je děs..... Udělat mu to samé!!!!!!!!!

farfalla ( 8. června 2015 10:32 )

chudaku je me te lito, jsi asi stejny dement jako ten co to udelal...

pepen ( 8. června 2015 10:26 )

Ty musíš být hrozná ***-přeji ti v životě jen to nejhorší-když dokážeš tohle napsat!!!!!Je to živý tvor-někdy je zvíře lepší než některý člověk!!!Ono se říká-na každou svini se vaří voda-dočkáš se ....neboj!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání