Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Další případ týrání: Kocourovi střelili pět ran do hlavy

Autor: uá - 
6. června 2015
15:43

S projevem lidské krutosti se setkali pracovníci útulku v Děčíně. Pečují tam o kocourka, kterého se někdo snažil popravit pěti ranami do hlavy ze vzduchovky.

Zuboženého zhruba 5letého kocourka našli lidé v lese u Kytlice. Někdo se ho tak zřejmě pokoušel zbavit. Pracovníci útulku mu z temene vyndali čtyři diabolky. Pátá mu pronikla hluboko do hlavy a uvízla za okem. „Žádné zvíře by si tohle nenechalo líbit. Musel ho někdo držet,“ řekla rozzlobeně vedoucí útulku Eveline Jahelková.

Kocourek, kterému začali říkat Valda, navíc špatně vidí. Na jedno oko je slepý, na druhé vidí jen omezeně. Hlubokou ránu na tlapce měl v době příchodu do útulku plnou červů. Přesto má ale silnou vůli žít.

„Je to bojovník. Už se zotavuje. Dostává antibiotika a vitaminy, dobře baští, takže už začíná i přibývat,“ řekla Eveline Jahelková. Dodala, že pokud nenastanou nějaké komplikace, měl by se vyléčit.

datelobecny ( 6. června 2015 22:59 )

Co vypiskuješ?! Tady se bavíme o týrání zvířat, víš jak ta kočka musela a musí trpět?! Někde jsou kočky opravdu přemnožené, a kdyby stát stál za něco, tak by dotoval kastraci koček, aby se udržovaly v rozumném množství. Nám třebas kočka úplně zlikvidovala hlodavce v okolí.

vog.ht... ( 6. června 2015 22:22 )

pepen ( 6. června 2015 21:07 )

V Česku si takto někteří vykládají demokracii-odporný lidi.Přeji jim v životě jen to nejhorší!!!!Lidé se chovají hůř a hůř!!!!Myslím si,že cca do 10 let bude válka-díky takovým lidem!!!!!!

vrahrychtar ( 6. června 2015 19:37 )

cekam na tebe na Stribrnem jezere...

belaa ( 6. června 2015 19:31 )

na zvire si troufas by bestie.ubozaku.hnusnej.cesi jsou zrudy .vsech zrud

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání