Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bombu na ženu v Praze nastražil manžel: Sestrojit se ji naučil ve škole

Autor: dce - 
29. května 2015
12:27

Policisté po měsíci od události vyřešili drsný případ výbuchu bomby v pražských Měcholupech. Nastražený systém vybuchl ve voze jedenačtyřicetileté Vietnamky. Vyšetřování ukázalo, že nešlo o konkurenční boj ani asijskou mafii.

Bylo 22. dubna, když Milánskou ulicí v Praze otřásl výbuch bomby ve stříbrné škodovce. Uvnitř seděla žena vietnamského původu, která byla vážně zraněná a popálená! Život jí zachránili jen díky rychlé lékařské pomoci.

Video Vietnamec dal manželce bombu do auta: Naučil se ji sestrojit ve škole! - David Malík, Blesk.cz
Video se připravuje ...

Spekulovalo se o asijské mafii nebo o konkurenčním boji, protože žena vlastní několik nehtových studií. „Policie zjistila, že byl útok namířený přímo na poškozenou. Při domovní prohlídce našli věci, ze kterých by mohl být nástražný výbušný systém sestrojen,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Nakonec policisté zadrželi manžela (56) oběti. Ten se přiznal, že bombu na manželku nastražil. Motivem měly být časté manželské neshody a hádky. Muž chtěl ženu jen zastrašit, prý aby se jejich život vrátil do starých kolejí. Uvedl také, že se sestrojení bomby naučil ve škole ve Vietnamu! Byl obviněn z pokusu o vraždu a poškození cizí věci. Podle kriminalistů byl výbušný systém v přední části vozu.

zauber ( 1. června 2015 18:13 )

Co si myslíte, že Vietnamci jsou? To jsou partyzáni, záškodníci, pašeráci, dokáží všecko jenom jedno ne, legálně a poctivě pracovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání