Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Opilec napadl nožem souseda, který bránil svou matku: Pak vyběhl na policisty

Při sousedském sporu pobodal muž mladíka, který bránil svou matku
Při sousedském sporu pobodal muž mladíka, který bránil svou matku  (Autor: Městská policie Most)
Autor: dce - 
28. května 2015
15:28

Opilý muž z Mostu předvedl v panelovém domě pořádné divadlo. Po hádce brutálně zaútočil nožem na svého souseda, který jen chránil svou matku. Poté vyrazil i proti policistům, ti se s ním ale nemazlili.

Když policisté přijeli do ulice kpt. Jaroše v Mostě, byl už před domem hlouček lidí, kteří poskytovali první pomoc pobodanému muži (23). Ukázalo se, že ho po hádce napadl soused (48) přímo v jeho bytě. Pobodaný muž bránil před šílencovými útoky svou matku.

Před policisty se útočník skryl ve svém bytě a odmítal vyjít ven. Hlídka se psem okolí uzavřela a čekalo se. Nakonec muž z domu vyšel a chystal se utéct. Policisté ho vyzvali, aby se zastavil, čehož neuposlechl a vyrazil přímo proti nim.

"Byl s použitím slzotvorného prostředku, hmatů a chvatů sveden k zemi a spoután,“ uvedla podle serveru iDnes.cz mluvčí mostecké městské policie Ilona Kozlová. Policisté dali útočníkovi také dýchnout a naměřili mu více než 1,5 promile alkoholu!

Mladíka odvezla sanitka do nemocnice a útočníka policisté obvinili z těžkého ublížení na zdraví, za což mu hrozí tři až deset let vězení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání