Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dopadli znásilňovače! Doznal se ke třem sexuálním útokům

Autor: shp - 
25. května 2015
10:45

Znásilňovač, který naháněl strach ženám ve středočeských Vonoklasech, spravedlnosti neunikl! Policisté ho dopadli na Berounsku. Snažil se jim pláchnout, ale marně. Sexuální násilník, pro policisty známá firma, se přiznal ke třem sexuálním útokům.

„Kriminalistům z Prahy-Západ se podařilo v neděli večer v 21 hodin násilníka dopadnout. K zadržení došlo na Berounsku, muž se při něm pokusil utéct, ale byl zpacifikován, řekla Blesku mluvčí středočeské policie Marcela Pučelíková.

Video Sexuální násilník útočil za Prahou! Ženy se bojí vycházet z domů - Matěj Smlsal, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

„K činům se pak spontánně doznal. Jde o znásilnění a pokus o znásilnění. Muž si vždy vybíral sportovkyně, které v dané lokalitě prováděly sportovní aktivity. Sexuální služby si vynutil s nožem v ruce,“ dodala.

Jak se ukázalo, znásilňovač je pro policisty známá firma. „Jde o 25letého muže z Berounska. V minulosti byl již trestán za násilnou a majetkovou trestnou činnost. Za znásilnění a pokus o znásilnění mu hrozí až 10 let ve vězení,“ uzavřela Pučelíková.

zidoniusek ( 25. května 2015 12:32 )

kdo to byl,cikán černý cikán.

forest555 ( 25. května 2015 12:25 )

Hraju milionovou hru Blesku, dřív to byla Bleskovka. Koukám, že někdo v denní hře už vyhrál televizi, ale já chci vyhrát ten milion. Tak ve čtvrtek běžím pro Blesk do trafiky! Kdo jde se mnou?

moiaza ( 25. května 2015 12:02 )

Vaškovy děti si jen tak hrají. To, co se naučili na počítačích a zhlédli v televizi při sledování duchaplných Amerických pořadů, to uvádějí do praxe.

asijo ( 25. května 2015 11:22 )

Havlova mládež.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání