Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Lukáš, kterého neprávem poslali na 13 let do vězení: Pravda o sexu v base!

Autor: shp, František Prachař - 
24. května 2015
19:05

Lukáše Nečesaného (23) bez důkazů odsoudili na 13 let za pokus o vraždu kadeřnice. Ve vězení nevinný mladík nakonec protrpěl dva a čtvrt roku, než se dostal na svobodu. Blesk.cz exkluzivně popsal, jak to za mřížemi vypadalo. Přiznal i jak to měl se sexem ve vězení.

Lukáš popsal celu, ve které trávil většinu času: „Na šířku asi dva metry a na délku asi pět.“ Naštěstí na ní měl i toaletu.

„Na tom nástupním oddělení WC ještě nebylo zazděné, stejně jako ve vazbě. Tam jsem byl celkem rok a půl a dost mě vozili po věznicích, takže jsem vazbu poznal dobře. Všude v ní bylo WC odděleno jen plentou,“ vypověděl.

„Nebyl tam zápach, ale smrad. V celách na Mírově jsou už ale WC zděné, dvě i tři. Na té mé mírovské cele nás bylo osmnáct a měli jsme tři záchody,“ pokračoval Lukáš. Prý měl i krapet soukromí.

Video Ve vězení byl dva roky bez sexu: Zkoušeli na to něj násilníci? - František Prachař, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

„My to měli separované – jeden záchod pro malou, druhý pro velkou a ještě tam byl jeden pro osobní potřeby. Tam chodili borci s časopisy kvůli osobní potřebě, jestli rozumíte,“ vypověděl neprávem odsouzený.

Lukáš přiznal, jak to měl ve vězení se sexem on. „Člověk se musí vrátit do mladých let, do puberty. Ve vězení masturbuje skoro každý, koho jsem tam potkal,“ řekl pravdu. Homosexualita za mřížemi prý výjimečná není.

„Jsou i takoví, u kterých se projeví touhy, které dosud neznali, a pak si najdou společnost přítele stejného pohlaví,“ řekl. Na něj to ale naštěstí žádný spoluvězeň nezkoušel.

„Rozhodně ne. Možná jsem měl štěstí, ale hlavně – já byl s prvotrestanci, ne s mazáky, co už seděli opakovaně. A tak to bylo snazší,“ uzavírá Lukáš, který si nyní plnými doušky dopřává společnost své krásné přítelkyně.

necesany ( 19. července 2016 14:34 )

Lukáši ! Proč se stydíš a neřekneš pravdu ? Homosexualita není v kriminále trestná a ty víš o čem to je ...

eremita ( 25. května 2015 00:01 )

Hošík si užívá mediální slávy, sponzorované vlivným otcem, už je jich i s pupkatým přímluvcem Klímou, věčným odpůrcem PČR, dost. Jestli se Nečesaný stal agresorem nebo ne, je zodpovědností soudů, ale jen trouba se přichází nechat zušlechtit v provozovně několik minut před jejím zavřením. Tolik faktická k bezelstnosti, lehkomyslnosti či nevědomí mladého muže.

pupak ( 24. května 2015 23:03 )

A.C.A.B. - All colours are beautiful

agent ( 24. května 2015 22:50 )

Vzorová symbioza otce dítěte a bulvárního plátku. Podstata není důležitá.

ruudazvostravy ( 24. května 2015 20:44 )

 Nojo no, syce nebil s mazákama,ale i ty prvňáčkové mjely heskí vipasený ptáčki.A tejť sy nemůže vinachvályt,jak se mu pjekně f cyvylu sé*re s toho pravydelně protahovanýho trusníku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání