Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilec vytáhl na autobusáka kudlu! Chtěl, ať mu zastaví u hospody

Opilý muž se dožadoval zastavení autobusu nedaleko hospody s nožem v ruce.
 (Autor: Blesk - Jiří Čada)
Autor: shp, Jiří Čada - 
24. května 2015
16:40

Cestující autobusové linky Znojmo–Praha vyděsil nožem ozbrojený pasažér (42). Ve Stonařově nedaleko Jihlavy se dožadoval zastavení před uzavírkou silnic. Ozbrojenec chtěl, ať mu tam řidič zastaví u nedaleké hospody.

„Doprava je v těch místech z důvodu rekonstrukce vozovky kyvadlově řízena semafory,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková. V té chvíli k řidiči přistoupil muž s nožem v ruce.

„Požádal ho, aby ho pustil z autobusu ven mimo zastávku. Řidič ho nechal vystoupit a muž odešel směrem k nedaleké restauraci,“ líčila průběh incidentu policejní mluvčí.

Cestující v té chvíli prostřednictvím mobilů zalarmovali policii. Přivolaná policejní hlídka údajně nebezpečného muže našla v restauraci. Při dechové kontrole muž policistům nadýchal 1,66 promile alkoholu.

Policisté jej převezli do jihlavské záchytné stanice. Odtud byl s podezřením na závažnou psychickou poruchu převezen do jihlavské psychiatrické léčebny.

salto ( 26. května 2015 09:17 )

...a zpíval si: vrků, vrků - máme sucho v krku

salto ( 26. května 2015 09:15 )

Cikáni se neříká. Už nám je vyčítáno, že je normální lidi zaškatulkovali jako nepřizpůsobivé... Vlastně co to je vůbec za rasu, skupinu, gang či co? Což třebas šabatovci, dinsbírovci nebo kocábané

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání