Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nevinný Lukáš, kterého poslali do basy za pokus o vraždu: Kouřil trávu a zkoušel pervitin!

Autor: shp - 
23. května 2015
10:40

Neprávem ho odsoudili za pokus o vraždu na třináct let. V base strávil nevinný Lukáš Nečesaný (23) nakonec dva a půl roku. Ty ho navždy změnily. Nyní má velké plány, jak si dát život opět dohromady. Jak ale sám čerstvě propuštěný prozradil webu Aktuálně.cz, nebyl v minulosti vždy andílek. Jeho otec přiznal, že se Lukáš dokonce zapletl do drog.

„Byl jsem lajdák, nespolehlivý, pořád jsem zapomínal, lempl,“ přiznal Lukáš. Neprávem odsouzený je však po propuštění z vězení jiný člověk. „Teď chci být se svojí rodinou. Uvidí se, co všechno bude dál. Určitě škola, pak snad vysoká, později bych se chtěl pracovně někde uchytit,“ prozradil svoje plány do budoucna serveru.

Odloučení od příbuzných vztahům v rodině prý pomohlo. „Musím říct, že nás to vlastně paradoxně stmelilo. Celou rodinu. Lidi, kteří spolu nemluvili, spolu mluvit začali a tak. Uvědomil jsem si, co pro mě rodina znamená, co pro mě dělali, že je miluju a že jsem si toho, co jsem měl, vůbec nevážil,“ řekl Lukáš.

Ne vždy ale byl svatoušek. „Vymýšlel jsem si, hrál jsem si na něco, co jsem nebyl, ani nejsem,“ přiznal Lukáš. Sám moc dobře ví, že v minulosti neměl dobrou pověst. „Nebyla nejlepší. Pro někoho jsem byl spratek z bohaté rodiny, který si občas půjčí bez dovolení auto a jezdí si machrovat po Hořicích. Je pravda, že jsem si užíval naplno života,“ řekl narovinu.

To nepopírá ani Lukášův otec. „To užívání si nikdo nezpochybňuje. V toxikologických výsledcích se potvrdilo, že v nejkratším termínu asi měsíc kouřil trávu a pervitin bral šest měsíců zpátky,“ řekl webu táta neprávem odsouzeného. Lukáš se domnívá, že jeho zkušenost s drogami chtěli policisté obrátit proti němu.

„Policie hrála na to, že jsem se zfetoval a udělal to, ale toxikologie to jasně vyloučila,“ prohlásil. Nyní už si konečně může vybudovat pověst novou. Po propuštění z vězení je z něj mnohem silnější člověk.

Už zítra v Nedělním Blesku Už zítra v Nedělním Blesku | rap

bostons ( 23. května 2015 20:02 )

Policie dnes a denně dělá pochybení,to samé je se soudci,nemají se čeho bát,nikdo je nepotrestá.Každý normální člověk ví že v kauze Kajínek je namočená policie -Plzeň,a co se děje ?nic soudce vysmátej,policajti vsmátý,Janda mrtvej a Kajínek doživotí-koho to sere?nikoho .Co za prasečiny dělají soudci a policajti ví každý v tomto státě.Dnes a denně je na internetu rubrika-Kriminalita-největší měrou se podílí na kriminalitě v tomto státě policie-úplatky,přepadávání v kuklách(Toflův gang),útěk Krejčíře(úplatek),vymahači výpalného,běžně se kupuje řidičák na zpět"za chlast, je sazba až 70 tisíc",policie si vymahá násilím přiznání,pan Šafránek z Hlinecka je důkaz za všechny-odsouzen za znásilnění-šikanován ve vazbě,zmlácen u výslechu,donucen podepsat,bylo mu 20 let,po několika letech dopadli skutečného vyníka podle DNA,prase vyšetřovatel se dodnes neomluvil(udělalo to za něj ministerstvo)po mnoha letech dostal posranejch 5 milionů které mu každý závidí,ale je mu 40 a život má v ***i a ženskou si už nenajde,ani 100 milionů mu život nevrátí.Mělo by to být nasledovně-soudce co to soudil-doživotí a zaplatit odškodnění,vyšetřovatel -doživotí v cele s vrahama a ***ema-zaplatit odškodnění,prasata a to chtějí zvýšiz plat,*** snížit na polovinu

miano52 ( 23. května 2015 19:09 )

Viník se do nynějška nehledal z důvodu, že už měli oběť a je hotovo.Vše se uložilo do archívu a cajti hledají resp.dělají, že hledají další zločince.Teď se možná bude hledat a tomu se říká kriminalistický pomníček.Jednoduše lajdácká práce cajtů udělalala pro toho pravého zločince pomýšlení a medvědí službu.

miano52 ( 23. května 2015 19:02 )

Odsloužil si nepovinnou vojenskou prezenční službu (běžně za totáče 24 měsíců), která tady fungovala.Jeho prezenční služba však byla vykonávaná v nejhorší věznici Mírov, kde je to samý vrah.Je to kalírna kádrů.Je jedno z jaké je rodiny.Hodně diskutérů by tu kalírnu kádru asi potřebovali více.Jen si přečtěte ty invektívy a jsou to lidé, kteří toho člověka ani neznají a už mají zakalené oči a klidně by i zabíjeli.Jednoduché je někoho označit za vraha a už je hotovo.Těžko chápou, že se někde stala chybička.Češi jsou prostě češi, jednou tě masmédia odsoudila na pokraj společností a je hotovo.Těžce nesou, že to bylo drobátko jinak.Jsou teorie, že to fotr vyplatil a nebýt peněz, tak tam sedí dodnes.Jedno je v ČR jisté:Masmedia mají velkou moc a diktuji tady morálku a tzv.pravdu.Pokud se zmýlí, tak už o tom nepíši a tiše hledají další zajímavý případ.

prdyvrdy ( 23. května 2015 18:20 )

no přiznal, co měl asi dělat čekat až s tím někdo z kánošů vyleze? vždyť to veděli všichni

abcd.adcb ( 23. května 2015 17:45 )

Přesně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání