Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sebevrah ležel kilometr od místa vraždy v garáži! Policie: S největší pravděpodobností je to nebezpečný vrah Borovan

Autor: shp, psch - 
21. května 2015
21:03

Ti, kdo byli na seznamu smrti a koho poslední týden hlídala policie, si mohou nejspíše už oddechnout. Vrah Lukáš Borovan, který popravil svého známého v garáži v Záběhlicích, je podle policie s největší pravděpodobností po smrti. Tělo muže, který odpovídá jeho popisu, bylo nalezeno ve čtvrtek v podvečer jen kilometr od místa popravy Michala P. Podle informací Blesku spáchal sebevraždu.

Policisté našli tělo muže v ulici Nad Meandry po 18. hodině. Zavolal je běžec, který na něj narazil. Podle všeho se zastřelený rozhodl ze světa odejít dobrovolně a spáchal sebevraždu. Nejspíš k ní použil zbraň, kterou vraždil a již měl legálně v držení.

Podle kriminalistů se s největší pravděpodobností jedná o muže hledaného v souvislosti s vraždou, která se stala minulý týden. Vše potvrdí až zítřejší nařízená pitva.

Policisté na místě nalezli také zbraň, která bude podrobená znaleckému zkoumání. Zda se jedná o stejnou zbraň, se kterou byla spáchána vražda, potvrdí posudky,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Iveta Martínková. Vše však nasvědčuje tomu, že jde o jednu a tu samou zbraň. Mrtvola muže, který spáchal sebevraždu, byla nalezena zhruba kilometr od místa, kde byl zabit Michal.

Borovan měl se svou obětí dlouhou dobu napjaté vztahy. Dokonce muže pronásledoval, což Michal nahlásil na policii. Konflikt poté vyústil v chladnokrevnou popravu v garáži. Od té doby byl vrah na útěku a policie po něm vyhlásila celostátní pátrání.

Při něm našli vyšetřovatelé děsivý seznam lidí, na které měl Borovan dál spadeno. Je možné, že na něm byla i Michalova přítelkyně a jeho blízcí. Všichni proto byli pod policejní ochranou.  

Nařízená pitva také odpoví na otázku, kdy se muž rozhodl skoncovat se životem. Je možné, že sebevraždu spáchal bezprostředně po krvavém činu. Možná byl však na útěku skutečně několik dní a smrt zvolil jako jediný možný únik, protože věděl, že policie a detektivové z 1. oddělení jsou mu nekompromisně v patách...

 

Video Policisté k nálezu mrtvého muže: Může jít o hledaného vraha - Blesk - Pavel Schuster
Video se připravuje ...

moiaza ( 22. května 2015 08:44 )

Typická škola zlodějů a vrahounu ODS. Když jsi v koncích, poslední kulku pro sebe. Santixkauz těm ODS lumpům říká "komouši".

vrahrychtar ( 22. května 2015 08:13 )

ja taky nerozumim tvemu psanemu textu....a to nejsi blesk...zpet do skoly pionyre

petr777 ( 22. května 2015 07:14 )

 Prekvapuje me, ze nejaky blesk z cisteho nebe tu pise o ton, jak tu zbran mohl vlastnit legalne takovyto clovek. Je videt ze jsi blesk. Mel ji nekegalne. Pak nenaji vznikat pomluvy a hony na carodejnice, kdyz tu par socek, nerozumi psanemu textu!

vrahrychtar ( 22. května 2015 06:09 )

dalsi odlitek "toho" zrzaveho pana co mu houna padala do igelitaku...

asijo ( 22. května 2015 05:05 )

Pravda a láska zvítězili,vraždy jsou na denním pořádku,máme tu přece demokracii,každý si může dělat co chce a především tu máme nechutné banány.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání