Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Drama v Chlumci nad Cidlinou: Muž při zatýkání vystřelil z pistole

Zločinec vystřelil touto zbraní
Zločinec vystřelil touto zbraní  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
21. května 2015
14:12

Šlo o život! Královéhradeckým policistům se podařilo zadržet nebezpečného celostátně hledaného zločince (46) z Karlovarska. Zatčení ale rozhodně neproběhlo hladce. Pachatel byl totiž ozbrojený a stihl jednou vystřelit!

"Nemířená střela nikoho nezranila, policisté muže obvinili z násilí proti úřední osobě, výtržnictví, nedovoleného ozbrojování a maření výkonu úředního rozhodnutí. V případě prokázání viny mu hrozí dalších šest let ve vězení," řekla mluvčí královéhradecké policie Ivana Ježková.

Muže hledaného kvůli tomu, že nenastoupil do vězení, policisté v Chlumci zadrželi u benzinové čerpací stanice. Policisté byli předem informováni o tom, že muž může být ozbrojený. Zasahovali proto v neprůstřelných vestách a s připravenými zbraněmi. Na místo jela také zásahová jednotka a další hlídka.

Policisté muže pod hrozbou namířenou střelnou zbraní vyzvali, aby vystoupil z auta. Muž při vystupování z vozu sáhl za opasek a vytáhl pětiranný bubínkový revolver. "Policisté muže svedli k zemi v momentě, kdy z revolveru vyšla nemířená střela, a díky tomuto profesionálně provedenému zákroku předešli kolegové vážným, možná i tragickým následkům," uvedla mluvčí. Podle policie má zadržený muž v rejstříku trestů 17 záznamů, především za majetkovou a násilnou trestnou činnost.

ruudazvostravy ( 21. května 2015 14:32 )

 Vono lydički to nejvěčý drámo spočývalo f tom,že dotyčnej panáček dyš vistřelyl,tak se taki up*rt a parádně se pos*ral.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání