Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Policisté hledají muže s televizí z Liberecka! Může to být vrah

Policisté hledají cestující liberecké tramvajové linky číslo 11.
Policisté hledají cestující liberecké tramvajové linky číslo 11.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: lm - 
18. května 2015
21:13

Liberečtí policisté prosí o pomoc! Vyšetřovatelé hledají cestující tramvajové linky č. 11, kteří 12. května kolem osmé hodiny večerní v dopravním prostředku mohli spatřit vraha seniora.

Kriminalisté vyšetřují první letošní případ vraždy na Liberecku. V městské části Vratislavice byl ve svém bytě nalezen bez známek života 60letý muž. Policisty k němu dovedl jeho známý, který o něj dostal strach poté, co se k němu nemohl dovolat ani dozvonit. Následná pitva prokázala, že zemřel násilnou smrtí.

Z bytu zavražděného muže také zmizela televize s LCD obrazovkou s úhlopříčkou 82 cm a dále notebook zn. Asus s červeným vrchním krytem. V souvislosti s těmito věcmi kriminalisté prosí veřejnost o pomoc. „Hledáme všechny osoby, které dne 12. května 2015 kolem 20.00 hodin nastupovaly do tramvaje č. 11 na tramvajové zastávce ‚Ústav sociální péče‘ a pokračovaly směrem do centra Liberce. Kriminalisté již nyní s jistotou vědí, že tramvají cestovala i osoba, která nesla volně v ruce televizor s LCD obrazovkou. Žádáme všechny cestující z tramvaje č. 11, aby se ozvali vyšetřovatelům, kteří na případu pracují a jsou s ním obeznámeni. Zajímá je především informace k muži s televizí – tedy jeho popis a pohyb (a to i po vystoupení z tramvaje),“ uvedla mluvčí libereckých policistů Vlasta Suchánková.

Pokud jste muže viděli nebo jste byli osloveni v souvislosti s prodejem výše uvedené televize či notebooku, zavolejte přímo vyšetřovatelům na telefonní číslo 725 903 504 nebo na bezplatnou tísňovou linku 158.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání