Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Borovan je stále na útěku: Hrozí, že bude vraždit znovu

Autor: Pavel Schuster - 
17. května 2015
20:16

Drsná noční přepadovka v pražské Hostivaři byla jednou z akcí kriminálky, která pátrá po Lukáši Borovanovi (43). V pátek měl popravit Michala P. (+40), když ho předtím měsíce sledoval!

Neúnosné pronásledování sebe i své partnerky Michal P. několikrát nahlásil na policii. „Naposledy jim doporučili přestěhování,“ tvrdí jejich známý. „Kriminalisté se oznámeními zabývali v souladu se zákonem,“ uvedl ale mluvčí policie Tomáš Hulan. Podle zdroje Blesku nyní ženu policisté bedlivě hlídají. Proč je Borovan pronásledoval, není jasné i on přitom podával na zavražděného oznámení. Michala P. dobře znal, rodiny měly byty v jednom domě nad sebou.

Zdroj uvedl, že existuje i vyšetřovací varianta, že znovu zaútočí. „Kriminalisté dělají celou řadu různých opatření, jejichž cílem je v co nejkratší možné době vypátrat tuto osobu, kterou vnímáme jako velice nebezpečnou a ozbrojenou,“ řekl Hulan. Policisté pročesali pražskou Krč i Zahradní město, v noci na neděli pak vtrhli i do jednoho z bytů v Hostivaři. Uzavřít museli celou ulici.

Hlídky jsou nonstop jak u domu, kde Michala P. vrah popravil, tak v novém bydlišti, kam se z obavy o život přestěhoval. Zda pátrají i mimo Prahu, či v zahraničí, mluvčí neupřesnil.

moiaza ( 18. května 2015 08:11 )

Kluci se často dívají na Americké krváky. Pak se snaží podobné věci přenést do reálného života. Sebral bych jim počítač a zakázal televizi.

pyskotka. ( 18. května 2015 05:31 )

pyskotka. ( 18. května 2015 05:27 )

Tak se z toho neposer a odstěhuj se do džungle, tam žádné zákony neplatí!

asijo ( 18. května 2015 05:01 )

ODS také kradla v souladu se zákonem,proto nikdo nesedí ve vězení.

nathan_detroit ( 17. května 2015 21:36 )

Nesnáším tu ***skou větu : bylo to v souladu se zákonem. V souladu se zákonem byl i nástup Hitlera k moci. V souladu se zákonem bylo i znárodnění v 1948. Další věta kterou nesnáším je: dělám jen svou práci. I kat dělá jen svou práci. I exekutor dělá jen svou práci. Alibismus nejhrubšího zrna. Fuj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání