Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná Andrea, kterou vrah ubodal na rande a urval jí uši: Měla dva milence!

Autor: shp - 
13. května 2015
21:48

Odešla na rande, ale ze schůzky se už nikdy nevrátila. Krásná prodavačka Andrea (†25) z bratislavské Petržalky byla brutálně zavražděna. Vrah ji zbil, poté ubodal a utrhal jí ušní lalůčky. Její tělo pak pohodil na hromadu hlíny. Milostný život krásné Slovenky podle všeho nebyl jednoduchý, měla totiž dva přítele, napsal web Noviny.sk.

Andrea si podle známých domluvila v neděli na sociální síti rande, ze kterého se už nevrátila. Policie vyhlásila pátrání, ale mladá žena nebyla nikde k nalezení.

Její tělo našel až v úterý náhodný kolemjdoucí kousek od parkoviště u bytového domu v Betliarské ulici. Mrtvola byla podle serveru Čas.sk v děsivém stavu.

Na obličeji měla monokly, modřiny a oba ušní lalůčky měla utržené. Kapky krve, pravděpodobně její, policisté našli i na blízkém parkovišti. Příčinu smrti určí až soudní pitva.

Je ale možné, že se svým vrahem byla Andrea celou dobu dobrovolně. Místní totiž slyšeli z blízkého parkoviště křik až v úterý.

S kým ale šla Andrea na rande, není vůbec jasné. Zákazníci a kolegové na ni vzpomínají jako na usměvavou a příjemnou prodavačku a nedokážou si představit, že by jí chtěl někdo ublížit.

Zároveň ale serveru Noviny.sk vypověděli, že Andrea prý měla hned dva přítele. Jeden údajně pochází z Považské Bystrice, další přímo z Bratislavy.

Že by se Andrea zamotala do milostného trojúhelníku? Víc ukáže až policejní vyšetřování. Strážci zákona vyšetřují smrt krásné ženy jako vraždu od počátku.

MLudvika ( 14. května 2015 14:30 )

to je děs... urval ji uši - Na obličeji měla monokly, modřiny a oba ušní lalůčky měla utržené... utržené ? Spíše natržené jak ji vrah patrně utrhla náušnice..

vasek711 ( 14. května 2015 13:38 )

chudak holka...tomu vrahovi preji, aby ten jeho konec byl mnohem horsi.

xindlceskej ( 14. května 2015 13:18 )

Život je jenom o M-R,D.A,N'I

ernstthal. ( 14. května 2015 12:39 )

lecram

lecram ( 14. května 2015 12:08 )

Jeden mal peniaze a druhy ciernu hadicu a holu rit,kto bol vrah ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání