Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka z Ostravy přišla domů téměř nahá: Nepamatuje si, co se stalo

Mladá Ostravačka přišla domů po oslavě téměř nahá. (Ilustrační foto)
Mladá Ostravačka přišla domů po oslavě téměř nahá. (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
6. května 2015
13:45

Na sobě měla jen podprsenku, jednu botu a bundu. Devatenáctiletá dívka z Ostravy-Dubiny vyrazila v sobotu odpoledne na oslavu a domů se vrátila polonahá a bez dvou mobilních telefonů. Kde a jak o oblečení a věci přišla, ale neví.

Po příchodu domů šla dívka normálně spát, druhý den musela být ale kvůli nespecifikovanému zranění převezena do nemocnice, a tak se o případu dozvěděla policie. Ta má ale kvůli dívčinu „oknu“ velmi těžkou práci.

„Dívka nebyla schopna hodiny, jež předcházely návratu domů, popsat. Před samotnou cestou z Petřkovic do Dubiny se účastnila oslavy, kde požívala alkohol,“ vysvětlila Deníku policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Policie spoléhá na to, že si dívku mohli kolemjdoucí zapamatovat právě kvůli jejímu sporému oděvu. „Byla oděna pouze do bundy, podprsenky a obuta jen do jedné boty. Krom ošacení a boty dívka postrádala také dva mobilní telefony,“ vysvětlila mluvčí.

Z kamerových záznamů a svědectví už se kriminalistům podařilo alespoň částečně zmapovat její cestu domů. Dívka během ní zřejmě mluvila se dvěma muži, kteří by mohli být důležitými svědky.

„Dívka ve 20.48 hodin nastoupila do autobusu číslo 34 na zastávce Hornické muzeum v Ostravě-Petřkovicích. Cestovala směrem do centra Ostravy. Po 21. hodině se nacházela v Ostravě-Přívoze u Sadu Boženy Němcové. Mohla komunikovat se dvěma muži zatím nezjištěné identity. I tyto svědky žádáme o informace. Dívka měla být původně oblečena do červené bundy, tmavě modrých riflí a černé halenky. Z Ostravy-Přívozu pak mohla cestovat tramvají do Ostravy-Dubiny,“ uvedla Holčáková.

salto ( 12. května 2015 13:11 )

Hlavně, aby neměla naštěkáno v boudě

prycsvladou ( 7. května 2015 05:49 )

probudila se a ted má píííča strach komu všemu nepodržela,bodejt by se ji narodilo osmero cernych krkavců

eremita ( 6. května 2015 23:20 )

Normálně nikdo nejde v tomto stavu spát - prostě padla a spala jak zabitá. Proč a co si chvátala ošetřit? Občas se zpije do zasklenění každý, ztratí paměť i cennější věci než jsou mobily, pozbyde důstojnost, málokdy přijde zároveň o oblečení ....

djaba ( 6. května 2015 20:52 )

Klasika - V porodnici lékař říká čerstvé mamince - dítě je zdravé , to je dobrá zpráva .A teď špatná - miminko je černé . A maminka - jejda to jsem ráda ,to vám byl tehdy takový mejdan ,že to mohlo být i štěně .

ruudazvostravy ( 6. května 2015 20:41 )

Nojo no,vona neměla skoro žáný hadri,ale na druhou stranu sy zas vodnesla plnou pý*ču,tak že to je vivážený.Holt ty kradácy jý nechtěly vostat něco dlužný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání