Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policie hledá svědky: Ženu někdo zabil při venčení psů

Autor: hra - 
3. května 2015
18:03

Žena (47) z Myšence na Písecku šla v pátek ráno venčit své 3 psy a už se nevrátila. Její tělo nalezli policisté při pátrací akci poblíž řeky Blanice za obcí Klokočín. Pejskařku někdo zavraždil.

Chovatelka odešla kolem 7. hodiny ráno se svými psy rasy basenji černobílého a hnědo-černého zbarvení. Opuštěné psíky uviděl svědek pobíhat v poledne u kolejí a informoval rodinu. Ta zalarmovala policii. Mrtvá byla nalezena večer při pátrací akci 50 policistů, hasičů a dobrovolníků.

„Zřejmě odešla na pravidelnou procházku v okolí obcí Myšenec, Maletice, Klokočín a Skály na Protivínsku,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner. Žena měla na sobě outdoorové hnědé kalhoty a výrazně červené tričko pod bundou či mikinou.

„Nosila dioptrické brýle. Lidé si mohli všimnout i psů, jeden z nich měl pláštěnku. Uvítáme každou informaci od místních i turistů o pohybu ženy, psů či třeba neznámých osob a aut,“ řekl Matzner.

andorea ( 3. května 2015 22:22 )

Bibijana:

drobenakulata ( 3. května 2015 22:13 )

ty jses vemeno

moiaza ( 3. května 2015 21:51 )

Žasnu nad ubohosti některých diskutujících. Borecek-pajicek-219 je přímo vzorem ubohosti. Trošku to i chápu. Je to "moderní" vyjádřování Havlových dětí.

kdoasi ( 3. května 2015 21:50 )

bagrr:To neřeš.Někdo,kdo se vydává za čokložrouta pavla219.A jestli je to on sám,tak mě to ani nepřekvapuje.Úchyl,duševní mrzák,kriplík,impotent...

www.feromony.cz ( 3. května 2015 20:43 )

 uprimnou soustrast jeji rodine těm bude chybet. A pro ostatni lidi varovani situace na ukrajine a valka tam je mozny ze spoustu mrdek z vychodu potahne sem nebo pres nas a tem je vsechno jedno pokud nejaky ukacko stratilo praci barak cast rodiny myslite ze mu bude zalezet na rodine nejaky pejskarky bude se chtit najist oblict uzit a svedky nenecha po posledni vlne mobilitaze v na ukrajine maj za dezerci kulku takovy clovek bude nenavidet vsechny a vsechno je to 8hod autem nebo 5dni na kole ci 15dni pesky od nas a nekdo tady si de jen tak na prochasku do lesa hm jasna sebevrazda je treba si udelat zbrojaky a chodit s bouchackou a kdyz pak takovou pani nekdo prepadne strilet. A za B nikdy nevite kdy vasemu psovi jebne a obrati se proti vam a nic jinyho nez bouchacka vas neochrani a nebo vas maly pejsek vyprovokuje nejakyho bojovyho psa a vy se postavite mezi ne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání