Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Advokátka Petra K. prozradila: Jak dopadlo jeho sexuologické vyšetření?

Autor: ljš - 
29. dubna 2015
20:58

Když policie uzavřela vyšetřování Petra K. vyšlo najevo, že součástí spisu je výsledek sexuologického vyšetření, kterým musel obviněný projít. Údajně kvůli tomu, že se u něj našly podezřelé fotografie.

Advokátka Petra K. Jana Rejžková už dříve popřela, že by součásti spisu byly jakékoli podezřelé fotografie malé Klárky nebo někoho jiného z rodiny. Aby ale úplně vyvrátila jakékoli spekulace, rozhodla se zveřejnit výsledek vyšetření na falometru, což je přístroj, který měří genitální sexuální vzrušivost.

"Nemá žádnou sexuální poruchu a je heterosexuálně zaměřený na dospělé ženy," řekla televizi Prima a ukázala i příslušnou část spisu. Tento posudek tak Petru K. u soudu rozhodně neuškodí.

Otázkou ale dál je, zda mu přitíží, nebo naopak pomohou fotografie, které včera odvysílala televize Nova. Ty zobrazují mrtvá těla Moniky a Klárky těsně před pitvou. Rejžková věří, že tento objev bude nakonec hrát jejímu klientovi do karet a potvrdí výsledek "egyptské" pitvy, o kterou se obhajoba opírá.

setroseuros ( 10. května 2015 15:39 )

kdo jiny by mel buvod? staci se na nej podivat, clovek bez citu , bez emoci ... a to prisel o celou rodinu , jak on tvrdi cizim zavinenim. Nakonec mu uz ani vlastni sestra neveri!

koumes123 ( 8. května 2015 09:42 )

Případ Kramný může skončit totální blamáží policie a mnohamilionovým odškodněním pro Kramného. 1) Jak jsou možné dva rozdílné výsledky pitev? Ta egyptská skončila verdiktem otrava silným, jedem, později asi pod hrozbou majitelů letovisek změněno na "dehydrataci" 2)Česká pitva - jako výsledek vyhodnoceno zabití elektrickým proudem a to poté, co těla dorazila bez střev, žaludku, nabalzamovaná. 3)Oněch 40 fotografii mobilem ukazuje, že k tělu měli přístup nepovolaní lidé, zřejmě za nějaký "bakšiš". Potom se nabízí otázka, jestli ono popálení eletrikou nebyla dodatečná kamufláž provedená po první pitvě, mající zakrýt otravu.4)Usmažení eletrikou na mokrém ručníku a to i s dcerou? Takový nesmysl bych chtěl opravdu vidět a to nejlépe na místě činu s důkazy jako je onen mokrý ručník, dráty a nejlépe i gumové rukavice. Jsem zvědavý jestli Policie takové důkazy má???

vilon1 ( 5. května 2015 16:15 )

Smutné komentáře lidí co ani netuší o co vlastně jde. Neví že Kramného propustí v nejbližších dnech. Kdyby to věděli tak se propadnou pod zem aby ostuda nebyla pro uslintané slepice taková velká. Nic se nedá dělat nemocné to ženy, vaše nervy dostanou zabrat. Při propuštění Kramného a při vyplácení odškodného a bude vás to těšit? Nebude-spíše vás to rozdělí, jako závist ve společnosti. Ještě to nevíte, ale jakmile Kramného propustí, pak skončí to co jste společně budovali a podporovali. A jestli se ukáže že jste neměli pravdu, pak váš šok se změní ve zvláštní nedefinovatelné zvuky, jenž budou provázet váš žal. ...Ale již teď můžete skládat žalmy pro svůj žal

9rot6 ( 30. dubna 2015 05:58 )

Velmi zajímavé informace zveřejnila advokátka PK a to před samotným soudním jednáním, jak je to možné?Všechno v tomto případě je podivné,ale poskytování jakýchkoli informací ze spisu této kauzy je přinejmenším podivné néli trestné,co na to odpovědné orgány, nemluvě už o zveřejnění jakýchkoli fotek z této kauzy, no uvidíme jak se tím popasují naše soudy,to bude zas mela, hesla jako "víme jako první" nebo podařilo se nám "získat" informace atd.

luder ( 30. dubna 2015 03:25 )

Nevím, nevím, takovéto průzkumy! Ten už musel mít přímo erekci, když mu nasazovali klepeta k tomu ejaprůzkumu!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání