Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kvůli pomalé jízdě tekla krev. Řidič řidiče zmlátil vrtákem!

Autor: Pavel Schuster - 
19. dubna 2015
05:37

Agresivita na silnicích roste! Tady je další příklad. Smyslů zbavený řidič vybrzdil kvůli pomalé jízdě Jiřího H. (59) a poškodil mu auto. Místo aby s ním věc vyřešil, vytáhl železný vrták a začal muže mlátit do hlavy.

Naprostá banalita vyprovokovala řidiče v Praze k šílenému jednání. Zřejmě spěchající maniak nevydržel pomalejší jízdu Jiřího H., a tak se rozhodl ho vybrzdit. Do auta se mu ale nedostal, plný vzteku mu utrhl kliku, promáčkl dveře, nasedl do auta a ujel.

Pan Jiří se za šílencem vydal. Když mu zaklepal na okénko, byl napaden. „Útočník sáhl na sedačku po asi 40 cm dlouhém vrtáku a začal mě s ním bít,“ řekl Blesku pan Jiří. Útok byl tak zběsilý, že nezůstalo jen u škrábanců. „Zasáhl mě do hlavy, trefil do krku a poškrábané mám i ruce. Na hlavě mám deset stehů, špatně slyším na pravé ucho,“ vyjmenoval zranění pan Jiří.

A co útočník hrdina? Zbaběle utekl do auta a ujel! O zraněného se musel před příjezdem záchranky postarat řidič dodávky, který jel okolo. Pan Jiří na agresora už podal trestní oznámení a na další výsledky šetření si počká doma na neschopence.

zjarda ( 19. dubna 2015 15:40 )

Jaký je rozdíl v tom, jestli mě někdo nesmyslně předjede nebo mě někdo nesmyslně nutí předjíždět? Jediný rozdíl, který v tom vidím je, že když někdo jede nesmyslně rychle, policajti ho pokutují, ale když někdo jede nesmyslně pomalu, nevšimnou si toho. A pak to dopadá, jako v tomto případě, kdy ten druhý řidič ztratil nervy. A ti pomalí jezdci si pak ještě myslí, jak jezdí bezpečně. Jo, to je bezpečné, když si za sebou tvoří kolonu aut a ostatní řidiče nutí ke zbytečným manévrům. Nemluvě už o tom, že většina těch pomalých naprosto nezvládají sledovat provoz. Na křižovatce občas někteří stojí, i když 200 m v žádném směru není jediné auto. Takové bych chtěl potkat v krizové situaci, kdy budu odkázán na jejich pohotovou reakci. Ten agresor je sice magor, ale v některých případech se to dá pochopit. Taky jsem jednou jednoho málem tahal skrz zavřené dveře, když mě skoro sundal z kola. Blb si zřejmě myslel, že když je v autě, má přednost, přesto že jel z vedlejší - a to byl během dvou týdnů třetí na té samé křižovatce... Taky nepatřím na silnici, když ztratím nervy kvůli jinému řidiči, který na té silnici opravdu nemá co dělat, když kálí na předpisy a málem mě zabije?

valdom_hayzle ( 19. dubna 2015 14:12 )

Zpětně jsem si přečetl celou diskuzi a ve všem s tebou souhlasím. Už jsem to tu taky psal včera, a je s podivem, kolik se najde vemen, co připosraně jezdí ještě pomaleji než pomalu

pjotri ( 19. dubna 2015 11:24 )

cmuk! pusinkuuuu! cmuk!!

marcelinka007 ( 19. dubna 2015 10:41 )

mr.abe tě naprosto přesně vystihl Kdo si přečte tvé příspěvky a tvé odpovědi a má trochu vyšší IQ než ty, je mu jasné , že jsi tak trochu primitivnější či jednodušší a nebo jsi opravdu puberťák, co si tu hraje na staršího ( způsob psaní a vyjadřování by tomu celkem odpovídal). Ovšem ať je ti 20 či 50 , tak kliďas v žádném případě nejsi, jsi typický cholerik - labilní extrovert

pjotri ( 19. dubna 2015 10:31 )

mimochodem, nejak si nedokazu technicky predstavit, jak chlap stoji u okynka, klepe na nej (dvere tedy evidentne zavreny) a chlap pote, co okynko otevre, ho zacne mlatit po sisce 40cm vrtakem. nejak to negomu. jednak by byl asi docela problem rychle ten vrtak vytahnout a nez.ku.r.vit si pri tom calouneni strechy, jednak staci uskocit , narovnat se a v aute sedici manik te nemuze pres hlavu pretahnout. hihihihi.. je to divny, buh vi, jak to bylo, kde si znicil tu kliku a kdo mu dal po basce a cim... pochopil jsem, ze na to nejsou svedci...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání