Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívky, které zavraždily seniora v Letňanech: Udaly se samy!

Autor: ljš - 
17. dubna 2015
18:44

Neunesly tíhu svědomí a nechtěly se po zbytek života skrývat. Trojice dívek, kterou policie hledala v souvislosti s vraždou seniora v Letňanech, na sebe policii zavolala sama. Přiznaly pak nejen vraždu, ale i to, že v bytě pustily plyn.

Původně se hovořilo o tom, že na litoměřické nádraží, kde se hledané skrývaly, zavolala policii náhodná svědkyně. Dívky však policistům řekly, že volala přímo jedna z nich. Rozhodly se prý s životem na útěku skoncovat a ke všemu se přiznaly. Při zatýkaní proto také nekladly žádný odpor.

Z výslechů vyplynulo, že dívky, které jsou kamarádky z pasťáku, měly s dvaasedmdesátiletým otcem přítele jedné z nich slovní konflikt, poté ho napadly a usmrtily. Aby zahladily stopy, zapnuly plynový sporák, na který naházely hořlavé předměty, a tím se pokusily založit v domě požár.

„Vyšetřovatelé nakonec obvinili ze spáchání trestného činu vraždy a obecného ohrožení osmnáctiletou ženu a ze spáchání provinění (vražda a obecné ohrožení) její dvě mladistvé kamarádky,“ uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová.

fotrpjotr ( 18. dubna 2015 02:28 )

Havlovi děti nemají čím přemyšlet,jsou totiž dementní.

moiaza ( 17. dubna 2015 21:09 )

 Havlovy dětí uvažuji naprosto jinak, než děti Husákovy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání