Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena ukázala strážníkům prostředníček: Odvezli ji za město a tam ji vysadili

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
17. dubna 2015
13:39

Sušická městská policie řeší pořádný skandál! Tamní strážníci totiž při zadržení ženy (50), která je urážela, postupovali velmi podivným způsobem. Spoutanou ji odvezli na služebnu, poté do nemocnice a nakonec ji vysadili za městem. To vše v prosinci uprostřed noci.

Zadržená Hana K. nijak nepopírá, že na strážníky z okna baru vulgárně křičela a ukázala jim prostředníček. Jeden z nich jí totiž v minulosti dal pokutu kvůli psovi, se kterou nesouhlasila. Strážníci ji pak z hospody vyvedli, nasadili jí pouta a odvezli ji na služebnu.

Tam ji podrobili dechové zkoušce, která byla pozitivní, a tak ji odvezli ještě na vyšetření do nemocnice. Tam ji ale nepropustili, místo toho ji odvezli za město, kde jí sundali pouta a nechali ji jít.

Nejenže neměli právo ke svému poslednímu kroku, podle policistů ženě ani nesměli nasadit pouta. „Neoprávněně ji omezili na osobní svobodě. Jednali v rozporu se zákonem,“ řekla deníku Právo policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Strážníci zatím nadále chodí do práce, mimo službu je může odvolat starosta města, který čeká na oficiální výsledky vyšetřování.

rumungro ( 29. prosince 2015 10:05 )

Co to mají za psychotesty? Úplně na nic,vyrazit vymaštěnyho psychologa zároveň s náčelníkem,protože kdyby to přiblblo mělo respekt,tak ti 2 šašci by si nedovolili překročit zákon.

kerloss ( 3. června 2015 23:29 )

respekt k cemu? Ano v nemecku si to nedovoli nikdo ale tam policie maka poradne, zil jsem tam 4 roky. tady mestaci chodi a davaj pokuty nebo rovnou nechaj odtahovat auta nic vic neudelaj. Auta jsou dnes byznys ostatni je jen prodelek a prace. Kdyz se podivam na nove zdi podel silnice a jsou druhy den pocmarane a mestaci maj kamery tak na co asi koukaj a delaj??? Zadny respekt nemuzou mit. pro me je to jen povl ktery chce buzerovat a honit si sve nolove ego.

kerloss ( 3. června 2015 23:25 )

hned bych je vykopnul z pracovniho pomeru za zneuziti pravomoci a sluzebniho vozu k odvozu mimo mesto. Jsou to stejne jen ko ko ti.

zadejteheslo ( 17. dubna 2015 15:21 )

městská je na zrušení, umí jen převádět na přechodech ráno děti do škol, to je ctí!!ale po škole jsou k nevidění nikde, co tak asi dělají když nešlapou městem jak mají

ppenkava ( 17. dubna 2015 14:53 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání