Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Byl zadýchaný a hrál si s mým synem, vypověděla expřítelkyně vraha Elišky

Autor: shp - 
14. dubna 2015
12:18

„Když jsem s ním mluvila, byl zadýchaný,“ vypověděla v procesu s vrahem Elišky (†9) jeho expřítelkyně. Z její výpovědi až mrazí. S Romanem K. (26) si totiž telefonovala krátce poté, co si na holčičku počkal před školou, odvedl ji do lesa a tam ji podle obžaloby znásilnil a zavraždil.

Zrůda, která zavraždila a znásilnila devítiletou Elišku, byla konečně postavena před soud. Roman K. (26) se k uškrcení dívenky doznal, znásilnění však popírá. „Všeho lituji. Kdyby to šlo vrátit, tak to vrátím. Nevím, co se se mnou stalo,“ prohlásil u soudu muž, který byl strýcem Elišky. Dále však odmítl vypovídat.

Jeho někdejší láska Edita, se kterou má malého synka, se k soudu nedostavila. Omluvila se na svůj špatný psychický stav. Celá událost ji velmi vzala a zasáhla na celý život nejenom ji, ale i malé dítě, které bude trpět kvůli svému otci.

Z její výpovědi tuhne krev v žilách. „V den, kdy jsme se potkali, říkal, že počká na Elišku a půjdou spolu za babičkou. Byla jsem překvapená, že ho vidím. Navrhl, že se odpoledne sejdeme, chtěl vidět syna, ale nepřišel,“ stojí ve výpovědi přečtené u soudu. Roman však na domluvenou schůzku nepřišel.

„Volala jsem mu, řekl, že teď nemůže. Byl zadýchaný. Ozval se až druhý den, chtěl se u mě napít a opláchnout. Sešli jsme se venku, hrál si se synem,“ vypověděla Edita. Vrah se tvářil, jako by se nic nestalo. Byly to jeho poslední chvilky na svobodě.

„Ptala jsem se, proč předtím nepřišel. Řekl mi, že byl na nějakém posedu. Vzala jsem pak syna a šla domů. On odešel,“ popsala Edita události, které se staly po vraždě. Ta se odehrála loni 9. září poté, co dívku její strýc vylákal od školy v Klášterci nad Ohří do nedalekého lesíku, kde ji nejdříve znásilnil a následně uškrtil. Zadržen byl několik hodin po činu.

Video Vraha Elišky přivádí policejní eskorta k soudu - Jana Ulrichová
Video se připravuje ...

jeromeklapka ( 14. dubna 2015 16:42 )

To je zas nadpis!Autor asi chce niečo naznačovať,že?Lebo z článku vyplýva,že dotyčný bol zadýchaný,keď s ním telefonovala a so synom sa hral deň potom

renoli ( 14. dubna 2015 16:06 )

Žádné hyeny, žádní lvi a tygři. Bude mu stačit to, co si užije v kriminále. Pro týpky, kteří sedí za ublížení dítěti, mají spoluvězni speciální pochopení ...

jity ( 14. dubna 2015 15:43 )

Stačilo by ho nahnat mezi hyeny jako uteklo to divoké prase a nedávat jim žrát. Ty by si ho pěkně po kouskách také vychutnaly. Takového ksindla ještě bude stát živit.

japome ( 14. dubna 2015 15:18 )

a právě pro takové zrůdy třeba obnovit trest smrti

stokl.roman ( 14. dubna 2015 14:14 )

Ať ho vezmou do Tróji do ZOO. Týden před tím ať přestanou krmit lvy a tygry. Pak ho tam stačí jen přehodit, čů.ráka!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání