Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zfetovaní šílenci ujížděli policii: V parku málem přejeli několik dětí

Grázlové se vzdali až po havárii a varovném výstřelu do vzduchu.
Grázlové se vzdali až po havárii a varovném výstřelu do vzduchu.  (Autor: Policie ČR)
Autor: rvs - 
10. dubna 2015
14:28

Ukradli auto a šílenou rychlostí ujížděli policii přes půlku Prahy. Dva narkomané (35, 32) neváhali vjet ani do parku, kde byly v tu chvíli desítky maminek s kočárky.

Tak šílená jízda se hned tak nevidí. Muži v kradené modré oktávce prchali před policií z pražského Smíchova až do Stodůlek.

„Podle registrační značky bylo vozidlo od 5. dubna vedeno jako odcizené. Řidič nedbal pokynů policistů a začal před nimi ujíždět,“ popsal policejní mluvčí Tomáš Hulan. Během riskantní jízdy jel řidič chvílemi až 140 kilometrů v hodině. Policejní hlídka byla autu přesto po celou dobu v patách.

Řidič se ve Stodůlkách rozhodl k šílenému činu. Ze silnice vjel přímo do rozsáhlého Centrálního parku, kde šedesátikilometrovou rychlostí projížděl po cestičkách mezi trávníky. Maminky, které na místě byly na procházce s kočárkem, stačily tak tak uskočit. Poté, co auto havarovalo, policisté oba muže zadrželi. To se ale neobešlo bez varovných výstřelů ze služební zbraně.

Zasahující policista: Takhle jsme je chytili!

„Auto vjelo do parku, kde ohrozilo několik chodců, včetně maminek s kočárky. Poté, co o překážku prorazili olejovou vanu, rozhodli se oba muži utéct. S kolegou jsme je zadrželi za použití varovných výstřelů,“ popsal Blesku jeden ze zasahujících policistů.

Video  Šlo o životy! Feťáci ujížděli policii v kradeném autě!  - Policie ČR, David Malík
Video se připravuje ...

mikimaus321 ( 11. dubna 2015 10:33 )

joldh ( 10. dubna 2015 19:06 )

Ty jsi mozek!

tgbb. ( 10. dubna 2015 19:01 )

Tukane!

majojo ( 10. dubna 2015 18:53 )

A to ti policisté varovně stříleli v tomtéž parku plném maminek s kočárky?

bluedream ( 10. dubna 2015 18:12 )

Policajti těmi honičkami ohrožují daleko víc nevinné kolemjdoucí, nakonec to sami nakouří někam do lampy nebo zastávky, šílenec na útěku nabourá x dalších a někdy i policajti omylem zastřelí někoho, kdo se jim náhodou připlete do rány, jako tu paní z Mělníka. K čemu to pak je? Jen si hrají na kovboje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání