Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policistu vyšetřují kvůli dvěma autonehodám: Při jedné zemřel motorkář!

Policistu Romana K. (vpravo) vyšetřují kvůli dvěma autonehodám. Při jedné zemřel motorkář Martin.
 (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: shp - 
5. dubna 2015
20:46

Generální inspekce bezpečnostních sborů vyšetřuje nehodu policejního passatu. Auto na Příbramsku srazilo chodce, který se vracel z restaurace. Za volantem vozu seděl podle informací TV Nova Roman K., policista, kterého soudí za tragickou nehodu z roku 2012. Zemřel při ní motocyklista.

Soud kvůli smrti Martina Švagra, který zemřel po střetu s policejním vozem, stále pokračuje, ale policista je vyšetřován kvůli další nehodě za volantem.

Ta se stala 21. února u Milína na Příbramsku. „Šel jsem tady z hospody. Pak jsem se probral až v nemocnici,“ řekl sražený muž TV Nova. Při nehodě utrpěl několik zlomenin nohy.

Roman K. přitom řídil i policejní vůz v Dobříši v roce 2012. Na křižovatce se náhle začal otáčet, přičemž do něj zezadu vrazil motocyklista. Nestačil již zastavit. Martin Švagr byl na místě mrtvý.

Za tuto nehodu hrozí policistovi až 8 let za mřížemi, ale soudy se vlečou. Odborníci se totiž neshodli, jak moc Kučera se svým vozem vybočil ze silnice.

kofila ( 6. dubna 2015 09:33 )

To mě tedy udivuje, že policista nebyl postavený mimo službu do vyřešení případu Martina Š. Ten jel po hlavní silnici, policajt vyjížděl z vedlejší, kdyby se nejednalo o policajta, případ by byl zřejmě už dávno uzavřený s tím, že vinen byl řidič přijíždějící z vedlejší. Ale hotl na každého jsou jiná měřítka a u policisty se zřejmě pořád hledalo řešení, jak ho z toho vysekat. Přeji Švagrovým, aby se i díky další "příhodě" nezodpovědného "policisty" případ jejich syna pohnul dopředu. I když Martina jim to samozřejmě nevrátí

kiwi65 ( 5. dubna 2015 23:11 )

 Heslo pomáhat a chránit????Kde asi udělali soudruzi chybu????

zkzkz ( 5. dubna 2015 22:52 )

Pomahači jezdí jako hovada

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání