Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Agresivní řidič napadl v Jáchymově policistu: Těžce mu poranil ruce, ale je volný!

Autor: ČTK, shp - 
5. dubna 2015
17:26

Policisté ho zastavili při silniční kontrole. Jeho jízda byla podezřelá. Z dechu se jim zdálo, že je muž opilý, ale on dechovou zkoušku odmítl. Na jednoho ze strážců zákona pak vystartoval a napadl ho. Dosti brutálním způsobem. Těžce mu poranil obě ruce. I přesto ho soud neumístil do vazby.

Devětadvacetiletý řidič z Chomutovska napadl v sobotu v noci v Jáchymově policistu. Způsobil mu těžké zranění, které si vyžádá dlouhodobou pracovní neschopnost. Muž jel po silnici I/21 v Jáchymově. Kontrolovala ho hlídka.

„Policisté měli podezření, že je pod vlivem alkoholu. Řidič s nimi odmítl spolupracovat, začal se chovat agresivně a napadl jednoho z policistů. Tomu způsobil těžké zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření a dlouhodobou pracovní neschopnost,“ uvedla krajská policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Policista utrpěl podle Policejního deníku rozsáhlá zranění obou rukou.

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání, muže obvinili z násilí proti úřední osobě. Komisař podal podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který státní zástupce akceptoval. Soudce na něj ale vazbu neuvalil. Muži hrozí až šestiletý trest vězení

salto ( 7. dubna 2015 08:59 )

To že si zaslouží dostat přes čuňu každý druhý policajt je sice pravda, ale kam bychom došli?

illis ( 6. dubna 2015 12:20 )

tajna1509

illis ( 6. dubna 2015 12:19 )

akko . Asi máš časté pokuty od policistů, že jim nemůžeš přijít na jméno. Až někdo ublíží Tvým blízkým, tak si zavolej toho debila, který vystartoval na policistu. Bulíku .

illis ( 6. dubna 2015 12:17 )

Další přešlap předmětného soudce, já nevím, co je na tom tak těžkého, když je někdo hajzl a ještě škodí, tak proč má běhat po svobodě . To neumí soudce napsat dvě slova "do vazby". Já to umím a nedělá mi to problém. Takhle to vypadá, že jsou soudci na dvě věci . A co takové zkrácené řízení jako je to v zahraničí. Zabavit auto, tučnou pokutu a zavřít s povinností náklady vazby a vězení uhradit . Nemáš z čeho, to je tvůj problém hajzle.

zadnice ( 6. dubna 2015 10:04 )

Soudce by potřeboval zpřelámat obě ruce!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání