Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie pátrá po nebezpečném útočníkovi: Odsoudili ho za pokus o vraždu!

Autor: dce - 
24. března 2015
12:43

Tehdy teprve dvacetiletý Robert Hauer brutálně napadl a málem zabil o rok mladšího mladíka. Soud ho za násilný trestný čin poslal na osm let do vězení, tam ale nikdy nenastoupil. Je nebezpečný a možná pod vlivem drog – neviděli jste ho?

Začátek října 2012, pozdní večer na Spořilově. V Měchenické ulici leží těžce zraněný devatenáctiletý mladík. Z místa činu utíká útočník Robert Hauer. Mladíka nakonec zachránili doslova v poslední minutě. Utrpěl šest bodných ran, které mu Hauer uštědřil po vzájemné fyzické rozepři. 

Hauer policistům unikal, nakonec se ho ale podařilo chytit a poslat před soud. Ten ho za spáchání násilného trestného činu odsoudil k trestu odnětí svobody v délce trvání 8 let už loni v červnu. Hauer ale do výkonu trestu nenastoupil a policii opět uniká. 

Jde o nebezpečného pachatele násilné trestné činnosti, velmi pravděpodobně ozbrojeného chladnou zbraní. Hauer navíc v minulosti závodně boxoval. Pravděpodobně patří mezi uživatele drog a pohybuje se na území Prahy, v okolí Spořilova.

Pokud byste o muži měli jakékoliv informace, kontaktujte policii na lince 158.

Policie pátrá po nebezpečném útočníkovi Policie pátrá po nebezpečném útočníkovi | Policie ČR

zelena.karkulka ( 25. března 2015 22:12 )

 Vypdá velice oduševněle

ejvm1712 ( 24. března 2015 13:51 )

antiall ( 24. března 2015 13:51 )

 Hledá ho policie? ale asi jen papirově. Možná čekají až se přihlásí a pak bude i pochvala. ..

pepisto ( 24. března 2015 13:25 )

Chyba soudce,že ho nenechal ihned po vynesení rozsudku nastoupit trest.

gogo ( 24. března 2015 13:03 )

Co je to za nesmysl ?? Cituji Blesk : Hauer policistům unikal, nakonec se ho ale podařilo chytit a poslat před soud. Ten ho za spáchání násilného trestného činu odsoudil k trestu odnětí svobody v délce trvání 8 let už loni v červnu. Hauer ale do výkonu trestu nenastoupil a policii opět uniká. ...... kdo ho pustil ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání