Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Soudce okradl cestujícího v autobusu! Hrozí mu dva roky

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ljš - 
22. března 2015
20:57

Rozhoduje o vině a trestu zločinců, přitom sám krade! Soudce pražského městského soudu byl v polovině února přistižen při krádeži peněženky v autobusu MHD.

Podle deníku Právo, který na případ upozornil, nachytal zloděje sám okradený. Dotyčný soudce, kterému před několika dny policie doručila obvinění, už sám podal výpověď ze své funkce, běží mu ale tříměsíční lhůta. Žádná rozhodnutí už ale vynášet nebude.

„Dohodli jsme se s místopředsedou správního úseku a se soudcovskou radou, že ho přeřadíme do evidenčního senátu, což znamená, že reálně už nemůže v ničem rozhodovat ani spolurozhodovat a v podstatě bude dělat analytickou práci či přípravnou pro jiné,“ potvrdil deníku předseda Městského soudu v Praze Libor Vávra.

Případ šetří protikorupční policie, která se zabývá kriminalitou soudců a státních zástupců. Muži za pokus o krádež hrozí až dva roky vězení.

stop.armenum ( 23. března 2015 03:23 )

Obyčejného občana média jmenovitě zveřejní i opakovaně a zničí tak celou jeho rodinu, kdežto prachsprostého zloděje (soudce) utajují. Gauneři.

dyskrymynaclja ( 23. března 2015 00:14 )

Asi kleptomanie,jako kikina co šlohl protokolární pero

gordy88 ( 23. března 2015 00:03 )

tgbb. ( 22. března 2015 23:14 )

Co se divíte? Vždyť vládne ČSSD!

lunatic ( 22. března 2015 22:55 )

Já Vám nemám takovéto všelikeré vymezování zkrátka rád ! Nevím,proč by mělo zrovna soudci být zapovězeno,aby kradl ?! Vždyť to nemá jaksi ani své filozofické opodstatnění -zakazuje snad někdo např.lékaři,aby onemocněl,faráři,aby měl sex s dětmi?! No tak proboha nezakazujme ani policistům,aby zabíjeli,atd.-máme demokracii a nikoliv anarchii - jsme přeci pouze lidé a tudíž nádoby hříšné

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání