Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vražda seniora na Karlovarsku: Ubodal ho třiadvacetiletý mladík!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: archiv Blesku)
Autor: ČTK - 
21. března 2015
10:24

Karlovarští kriminalisté obvinili z vraždy třiadvacetiletého muže. Je podezřelý, že v pátek v Chebu pobodal šedesátiletého seniora, jenž i přes pomoc lékařů rychlé záchranné služby zemřel. Letos je to už čtvrtá vražda, která se v Karlovarském kraji stala, informoval dnes policejní mluvčí Pavel Valenta.

„Obviněný včerejšího dne (v pátek) v poledních hodinách po předchozích sporech s šedesátiletým mužem jej napadl několika ranami bodnořezným nástrojem. Způsobil šedesátiletému muži zranění neslučitelná se životem,“ uvedl mluvčí.

Policisté podezřelého zadrželi hned po spáchání činu. Kriminalisté chtějí, aby státní zástupce podal návrh na vazbu. „Na rozhodnutí si muž počká v policejní cele, v případě prokázání viny a následném odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na 18 let,“ dodal Valenta. Žádné další podrobnosti nebude podle něj policie k případu sdělovat.

fotrpjotr ( 21. března 2015 10:54 )

Havle děkujeme,vrah se bude válet v přepychové věznici a pracující,kteří celý život dřeli a přijdou ne vlastní vinou o bydlení,budou posedávat jako bezdomovci na nádraží.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání