Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Magor v kamionu dojezdil! Na pracák bude muset pěšky

Autor: lm - 
14. března 2015
20:30

Bezohledný řidič za volantem kamionu, který předjížděl přes plnou čáru v zatáčce, má velké problémy. Kromě policie si na něj totiž došlápne i zaměstnavatel, s jehož kamionem lidi na silnici ohrožoval.

Nebezpečnou a nepochopitelnou jízdu řidiče kamionu zaznamenal na kameru řidič jedoucí v autě za ním. Kamioňák se na silnici 1/3 z Benešova do Prahy několik minut vytrvale snažil předjet kamion jedoucí před ním, přičemž ohrožoval a omezoval ostatní. Bylo velké štěstí, že přitom nezpůsobil vážnou dopravní nehodu.

Poté, co se video objevilo na internetu, se o událost začala zajímat nejen policie, ale i zaměstnavatel. Po upozornění na video reagoval zástupce Madety jasně a nekompromisně: "Toho člověka, který ještě včera jezdil s naším kamionem, teď určitě čeká cesta na pracovní úřad. A pěšky. Omlouvat se za druhého je těžké. Takže se neomlouváme, stydíme se za našeho bývalého zaměstnance."

Řidiče čekají také oplétačky s policií, které rovněž video neuniklo. "Totožnost řidiče policisté již znají, mají i konkrétní informace k vozidlu, které řídil," prozradila policejní mluvčí Eva Stulíková s tím, že řidič je podezřelý ze spáchání přestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.

Jenže aby kamioňáka mohli policisté potrestat, potřebují výpovědi svědků události. "Přivítali bychom, aby se nám ozvali zejména ti, kteří se cítí být jednáním tohoto řidiče poškozeni, včetně řidiče kamiónu, který byl předjížděn, a také řidiče vozidla, který tuto nebezpečnou situaci natočil," dodala mluvčí. Oznámení přijme policie kdykoliv na lince 158.

ajk21truckman ( 15. března 2015 19:08 )

Na začátek.... V žádnym případě se nechci tohodle mentála zastávat, dělá nám všem tirákum ostudu a lidi nás pak házej do jednoho pytle. Bohužel, je pravdou, že když sežene dobrýho právníka, tak o papíry nepřijde a zítra opravdu jezdí jinde. Sám jezdim cca 10 let a nějakej ten milionek už taky budu v pedálech mít, tuhle silnici znám dobře a za těch 10 let mě tam předjíždět ještě nenapadlo.

anka ( 15. března 2015 14:16 )

tak jeste dalsi miliony bez nehod...

anka ( 15. března 2015 14:15 )

nezlobte, sle kdyby dotycny v ty zatacce zabil rodinu s detmi, porad byste napsal co jste napsal? Pravidla jsou tu od od toho, aby se respektovala, jsou tu, protoze maji svuj duvod....a pokud nekdo nerespektuje pravidela a ohrozuje nebo tim otravuje ostatni, nejlepsi je to nahlasit at to vyridi od toho placeni profici...

andorea ( 15. března 2015 13:42 )

Není pravda. Kamarád (55let) sháněl práci řidiče hodně těžce. A pokud se mu jedna práce nabízela, tak za vysloveně otrokářských podmínek.

panbaron ( 15. března 2015 13:24 )

to se to breci jak se za komancu udavalo a ted...lidi zalujou 1000x vic

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání