Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šílenec podřezal krk cestujícímu v pražském metru: Policie ho dopadla

Autor: max - 
14. března 2015
11:56

Čtvrteční ranní cesta do práce se změnila pro cestujícího v pražském metru v boj o život. Krátce před půl osmou ho zničehonic pořezal na krku šílený útočník. Z místa utekl. Dlouho ale neunikal. Po krátkém pátrání ho policie dopadla.

Muž v červené bundě při vystupování ve stanici Invalidovna pořezal na krku cestujícího. Útočník z místa utekl a zraněný muž pokračoval soupravou dál do stanice Křižíkova, kde ho cestující vytáhli na nástupiště a poskytovali mu první pomoc do příjezdu záchranné služby. Zraněný okamžitě skončil v nedaleké nemocnici a policejní hlídky mezitím propátrávaly okolí a hledaly podezřelého útočníka. V tu chvíli se mu ještě podařilo uniknout.

Video Řezník z pražského metra: Muže, kterému podřízl krk, si vybral náhodně! - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

"Do stanice metra vyrazili kriminalisté z výjezdové skupiny a detektivové z třetího policejního obvodu specializující se na problematiku násilné kriminality. Společně ohledávali místo činu, zajišťovali stopy a svědky," uvedla po útoku mluvčí policie Jana Rösslerová.

Stopy po pár hodinách dovedly kriminalisty až k útočníkovi, který je nyní v rukou policie.  "Mohu potvrdit, že v noci na dnešek zadrželi kriminalisté muže, který je podezřelý z útoku v metru. S touto osobou provádějí úkony trestního řízení," řekl ČTK mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Video Útočník pobodal muže v metru - Police ČR
Video se připravuje ...

jeromeklapka ( 15. března 2015 10:12 )

Motív mal - full servis vo väzení...

lesni.vila.semacek ( 14. března 2015 16:41 )

Jsem Slovák z Moravy negramoto #l😂😂😂... Drž hubu 😂

milosuvadvokat ( 14. března 2015 15:54 )

tupče v převleku,stíháč až meleš dokola. je slušňák, na rozdíl od tebe ty nevypércaná krůto.

honza.mlha ( 14. března 2015 15:40 )

moiaza: Těší mě, že jsem přesně trafil do popisu pachatele. Věk mezi 18-26 léty, neboli "Havlovo" dítě. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Dodávám, tady vidíš jak se unáhlíš, diskuze míjej nebo soudně, totéž mirian, gogo

honza.mlha ( 14. března 2015 15:36 )

Slovák, který žil v metropoli mezi bezdomovci. Bez varování vytáhl kudlu a nic netušímu cestujícímu podřezal krk. A jeho motiv? Žádný neměl. Svoji oběť neznal. Zaútočil náhodně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání