Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž se chtěl v Berouně na benzínce upálit: Polil se přímo ze stojanu!

Muž se chtěl v Berouně na benzínce upálit (foto z podobného případu z dubna 2014)
Muž se chtěl v Berouně na benzínce upálit (foto z podobného případu z dubna 2014)  (Autor: Reprofoto Youtube.com)
Autor: ljš - 
3. března 2015
16:34

Šílený pokus o sebevraždu! Třicetiletý muž přišel v Berouně na čerpací stanici, polil se od hlavy k patě benzínem a chtěl se zapálit. Zachránili ho jen díky náhodě...

Drama se odehrálo v pondělí asi dvacet minut po poledni. Třicetiletý muž přistoupil na berounské čerpací stanici ke stojanu s pohonnými hmotami. Ze stojanu si vzal čerpací pistoli od benzinu Natural 95 a začal si hlavu polévat benzínem.

Jeho jednání si naštěstí všimla obsluha, která okamžitě vypnula přívod paliva do stojanů a zavolala policii. „Muž si následně vyndal plastový zapalovač bílé barvy a snažil se s ním zapálit. Obrovské štěstí bylo, že se mu zapalovač zlomil, proto jej zahodil,“ uvedla policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Když se mu pokus o sebevraždu nezdařil, sedl si na chodník před benzínku, kde ho zastihla policie. „Ta muže zpacifikovala a předala do péče zdravotnické záchranné služby Beroun. Ta ho následně převezla do psychiatrického zařízení v Dobřanech. Ke zranění osob ani hmotné škodě na majetku nedošlo,“ dodala mluvčí.

Podle ní se muž už v minulosti léčil s psychickými problémy. Nyní čelí podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení, za což mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce od tří do osmi let.

Ke stejnému případu došlo v Berouně už loni v dubnu, kdy se muž na místě pokusil o sebevraždu stejným způsobem. Zda se jednalo o téhož muže, zatím není známo. Policie tehdy zveřejnila video z jeho záchrany:

 

tajna1509 ( 4. března 2015 08:20 )

nejlepsi je napsat psych nemocny muz - nez pochopit ze situace v cesku je silena v cesku se maji dobre jen podvodnici zlodeji a hajzlove ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání