Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kluk na Svitavsku si podřízl žíly: Sdílel to na Facebooku!

Desítky policistů pátraly po mladíkovi, který hrozil sebevraždou (ilustrační foto).
Desítky policistů pátraly po mladíkovi, který hrozil sebevraždou (ilustrační foto).  (Autor: Blesk - David Malík, Profimedia.cz)
Autor: oj - 
24. února 2015
10:29

Chtěl prý skoncovat se životem. Mladík ze Svitav v neděli odešel z domu. Dlouho se nevracel. Dal o sobě vědět až večer. Sám se pořezal a na Facebooku u krvavé fotografie vzkázal: Zabiju se!

Až dvě desítky policistů byly v neděli v noci na nohou. Prohledávaly okolí Svitav a hledaly mladého muže. „Poté, co byla policii oznámena tato zpráva, se rozběhlo rozsáhlé pátrání, do něhož se zapojili nejen policisté z jednotlivých obvodních oddělení Územního odboru Svitavy společně s kolegy z Orlickoústecka s jejich psovodem, ale o spolupráci jsme požádali i strážníky svitavské městské policie,“ uvedla mluvčí policie Anna Štegnerová.

Všichni měli jediný cíl. Nalézt mladíka, jenž měl údajně v úmyslu spáchat sebevraždu. Pátrání trvalo několik hodin. Štěstí přálo strážníkům městské policie. V pondělí o půl šesté ráno našli sebevraha v jedné z ulic města. Prý měl namířeno na policii.

„Zareagoval na naše volání poté, co si zapnul svůj mobilní telefon. Důvod svého jednání nám sice sdělil, ale s ohledem na rodinu jej nebudeme prezentovat,“ dodala mluvčí s tím, že mladík je v současnosti v péči odborníků. Jeho zranění nebyla vážná.

kat-tom ( 27. února 2015 12:46 )

Doufám, že ten fracek zaplatí veškeré výlohy na výjezd a plat policajtům co ho hledali, kreténa. Podruhé si to debil rozmyslí dělat se zajímavým....

pekaaaros ( 26. února 2015 11:41 )

Jednou hrál proti Honzovi Šťastnýmu Standa Frnička bleskový šach. Stancek hrál kraj a my s Honzou jen okres. Ale Honza se na ten den nějak dobře vyspal nebo co a Standu naprosto znemožnil. A to dokonce před Stanckovou holkou, která se pak Honzy Šťastnýho zeptala, jestli zvládá kromě šachu bleskově i jiný věci. Stancek to nemohl rozdejchat. Byla to pro něj největší hořkost. A když jsme jeli ze sokolovny domů, tak si Stancek na vlakové zastávce lehl na koleje a čekal, až pojede vlak. Křičel "zabiju se, zabiju se". Jenže nikdo si ho nevšímal. Chlápek v klobouku si dál kouřil viržinku, paní na lavičce si četla noviny, opodál přednosta stanice leštil si svou píšťalku. Když pak jel vlak, tak Standa vyletěl z kolejiště jako holubička ze skály a metal si to do bezpečí. Hold, kdo se chce zabít, nedělá před tím takový cirkus. Tito lidé na sebe chtějí pouze upozornit !

marlen52 ( 24. února 2015 13:40 )

měli ho nechat však on by si to rozmyslel. on a jemu podobní jsou poseroutkové.

karllos.dc ( 24. února 2015 12:17 )

Jasný fingáč, kdyby se chtěl zabít, tak to udělá rovnou a nedelá exhibici na facebooku Trapák Zavřít do blázince, zrušit profil na facebooku a bude hrá maximálně prší!

mikimaus321 ( 24. února 2015 12:13 )

vojnu na něho cipa rozežrané mladé děcka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání