Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

19letá Iveta ujížděla policii: Narazila do stromu a zemřela!

Autor: ČTK, ljš - 
6. února 2015
12:04

Řidičák neměla buď vůbec, nebo krátce. Devatenáctiletá Iveta z Olomoucka zemřela poté, co začala ujíždět policistům, kteří ji chtěli zastavit pro podezřelý způsob jízdy. Při divoké honičce nezvládla řízení a narazila do stromu.

Nehoda se stala za obcí Těšetice – Rataje směrem na Drahanovice. „Devatenáctiletá řidička vozidla značky Ford Focus pronásledována služebním vozem policie kvůli podezřelému způsobu jízdy a nerespektování znamení k zastavení zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy a při průjezdu levotočivou zatáčkou vyjela ze silnice,“ uvedla policejní mluvčí Marie Štrbáková. S vozem poté čelně narazila do stromu.

Mladá žena z Olomoucka následkům zranění podlehla. Škodu na zcela zdemolovaném vozidle policisté vyčíslili na 150.000 korun. Příčiny a okolnosti nehody policisté nadále vyšetřují.

V krátké době je to již druhá nehoda, při níž ve vysoké rychlosti zemřel mladý člověk. Naposledy se v Praze v Evropské ulici zabil pětadvacetiletý řidič porsche, který boural v rychlosti přes 190 km/h.

Další podobný případ se stal v listopadu 2012 na Šumpersku, kde zemřel při útěku před policisty v autě sedmadvacetiletý muž. Stíhali ho kvůli vloupání do rekreační chaty. Muž údajně při útěku do policistů několikrát najížděl. Policisté jej pronásledovali 36 kilometrů, několikrát po jeho voze vystřelili. V Janovicích mladík nezvládl řízení, havaroval a namístě svým zraněním podlehl.

 


salto ( 12. února 2015 11:28 )

To musela bejt prda

jir.ass ( 7. února 2015 07:55 )

Dala bych si mrdku z fotrovejch koulí...

jir.ass ( 7. února 2015 07:54 )

To je jasný, tu měl už každej.

jir.ass ( 7. února 2015 07:52 )

Jak to víš, že se na západě nedějí?

lunatic ( 7. února 2015 00:24 )

K čemu však bude zjištění o tom,zda měla řidičák ;aha - mě to hnedka nezapaluje,Vy myslíte udělit navíc ještě pokutu,že ... schvaluji,rozumné - nezaplatí-li,okamžitě exekuce

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání