Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Úchyl, který se ukájel před školou, vysvětloval rozepnuté kalhoty: Bolí mě břicho!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: archiv Blesku)
Autor: ČTK - 
5. února 2015
15:40

Policie zadržela muže (64), který se obnažoval a ukájel nedaleko jedné ze základních škol v Děčíně. Prošla kolem něj stovka dětí. Na podezřelého muže upozornili lidé z okolí městské strážníky, kterým tvrdil, že si rozepnul kalhoty, protože ho bolelo břicho.

 

Podle mluvčího stážníků Tomáše Pavlíka si muže všiml svědek v úterý kolem poledne krátce po skončení vyučování. „Kolem muže prošla odhadem minimálně stovka dětí. Ihned po oznámení na místo dozorčí služba vyslala nejbližší hlídku, která se ke škole dostavila během několika desítek vteřin,“ řekl ČTK ředitel děčínské městské policie Marcel Horák.

 

Strážníci našli muže v autě, měl rozepnuté kalhoty. U sebe měl i notebook a mobilní telefon. „Strážníkům na vysvětlenou uvedl, že se mu jen udělalo špatně, bolelo jej břicho, a proto si rozepnul kalhoty. Při vysvětlování se muž viditelně klepal a byl silně nervózní. Za pár minut hlídce přiznal, že se v minulosti léčil na psychiatrii, a k ukájení před dětmi se strážníkům přiznal,“ doplnil Pavlík. Muže pak zadrželi přivolaní policisté. „Ve zkráceném řízení mu bylo sděleno podezření z výtržnictví,“ řekla ČTK děčínská policejní mluvčí Petra Trypesová.

tgbb. ( 5. února 2015 19:02 )

Masáž pendrekem má své účinky

univerzalnizena ( 5. února 2015 16:21 )

a mas č uuu r ákčka aspon

tonulenka ( 5. února 2015 16:12 )

Jednou jsem také viděl chlapa,jak si to šine ke škole,zrovna v době,kdy šly děcka domů.Hrabal se v rozporku,tak jsem naněho vyje.Pry byl na stranu a zasekl se mu zip.Tak jsem šel pořád za nim.Udělá vpravo v bok a pelašil jinam. am.

salto ( 5. února 2015 16:05 )

Hlavně nejezdi před školu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání