Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Satanista týral dívku: Zplodil s ní dítě, které pak musela rituálně obětovat

Autor: sč - 
2. února 2015
15:41

Svérázně si představoval velkou lásku Sebastien Ch. (34) ze Zlína. V roce 2009 si vyhlédl na hřišti dívku, které bylo teprve patnáct let. Za rok spolu začali chodit a poté ji zcela ovládl. Netušila, že ji má v moci doslova Satan, kterého muž vyznával.

Zpočátku vypadalo vše na krásnou lásku. Jenže to netrvalo dlouho a přišlo týrání, ponižování a násilí a to vše ve jménu Satana. Dívka (20) se z toho neměla sílu vymanit.

„Vyžadoval absolutní poslušnost. Zakazoval mi stýkat se se spolužáky, rodiči. Nesměla jsem na žádné školní akce. Stále jsme si telefonovali. Měla jsem dodržovat 70 příkazů. Když jsem něco porušila, tak mě škrtil nebo držel nůž u krku,“ vypověděla.

Dívka nesměla ani k lékaři. Nejhorší trauma přišlo, když otěhotněla a samovolně potratila. Plod musela v lese obětovat Satanovi. Obžalovaný v pondělí hovořil u soudu 1,5 hodiny. „Vše je lež. Náš vztah byl dokonalý. Byli jsme spolu šťastní. Dva lidi, kteří si tak dokonale rozuměli, jsem v životě neviděl,“ řekl Sebastien Ch.

Dívka ale znovu otěhotněla a v roce 2013 porodila zdravou holčičku, kterou nenáviděl. Nazval ji Černou princeznou, která je zlem, a její matce a rodičům vyhrožoval smrtí.

„Žil ve virtuálním světě, kterému jsem se musela také podvolit. Začal mluvit také o iluminátech – osvícených a on měl být ještě nad touto skupinou. Mockrát jsem přemýšlela nad tím, proč s ním jsem, když se nazýval Satanem a ubližoval mi, ale neměla jsem odvahu odejít. Bála jsem se,“ vypověděla dívka u soudu.

Podle znalců je její intelekt vysoce nadprůměrný, ale je labilní a má úzkostné reakce. Trpí stresovou posttraumatickou poruchou, má znaky týrané ženy, které nesimuluje.

illis ( 2. února 2015 20:08 )

Odporný magor, dostal by takovou pěstí mezi oči, že by nebylo zapotřebí soudu. Kripl jeden, tak on nenávidí svoji dceru . Zavřít, nepustit, parchant jeden. Doufám, že mu dají spoluvězni za vyučenou . On má ještě tu drzost tvrdit, jak byli šťastni. Prostě vymytý mozek .

4858 ( 2. února 2015 19:52 )

To jsou právě vymaštěný ty komunistické mozky-sovětská žena náš vzor a láska je tank nebo granát

faaic ( 2. února 2015 19:26 )

Do drtiče! Hned!

jentakjen.voght. ( 2. února 2015 17:19 )

To mají z těch úchylných amerických nesmyslných filmů

steelheart ( 2. února 2015 17:04 )

proč mu grázlovi zakrývaj oči???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání