Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kriminalista z Břeclavi narazil s autem do stromu: Byl silně podnapilý!

Policista na Břeclavsku naboural do stromu (ilustrační foto)
Policista na Břeclavsku naboural do stromu (ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: ČTK - 
26. ledna 2015
14:30

Nedaleko Břeclavi narazil policista s autem do stromu, byl údajně opilý. Jeho případ nyní vyšetřují, zatím není stoprocentně jasné, že řídil on. Kriminalista proto i nadále zůstává ve službě. Na krku však má velký problém!

Nehodou kriminalisty z Břeclavi se zabývá Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policista údajně mezi Břeclaví a Valticemi narazil do stromu v silné podnapilosti. ČTK to dnes potvrdila mluvčí inspekce Radka Sandorová.

Ředitel jihomoravské policie Leoš Tržil ČTK řekl, že zatím není zřejmé, zda skutečně policista řídil. Sandorová záležitost blíže nekomentovala. „Bude nutné počkat na vyjádření soudních znalců. Teprve pak lze očekávat naše rozhodnutí. Může to trvat i měsíce,“ doplnila mluvčí.

Po nehodě údajně kriminalista nadýchal 1,6 promile alkoholu. Policista je dál v zaměstnání, protože Tržil nemá podle svých slov podklady, na jejichž základě by mohl rozhodnout o tom, zda jej ponechá dále ve službě.

Loni pod vlivem alkoholu usedl za volant ředitel policie v Ústeckém kraji Tomáš Landsfeld. Policejní hlídka jej v létě zastavila u Velkých Bílovic nedaleko Břeclavi. Při opakovaných dechových zkouškách nadýchal do 0,6 promile alkoholu. Hájil se tím, že šlo o zbytkový alkohol. Policejní prezident jej za to potrestal půlročním zákazem řízení motorových vozidel a pokutou 16 000 korun.

zaviracispendlik ( 27. ledna 2015 12:49 )

tohle se nedá zamést, půjde z fleku a budou krátit plat

zaviracispendlik ( 27. ledna 2015 12:48 )

zase ta slivovice

zkzkz ( 26. ledna 2015 15:31 )

Ožralý pomahač a chránič

ninka64 ( 26. ledna 2015 15:29 )

 Jako vždy ,zamete se pod koberec.

buban ( 26. ledna 2015 15:22 )

Taky že není-víno je zkapalnělé slunce . Taky se nikde nepíše, že požil zrovna víno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání