Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Muž se 4,4 promilemi zabil družku v Lipníku: Odhalila to pitva!

Ve vazbě skončil muž, který opilý zabil svou ženu
Ve vazbě skončil muž, který opilý zabil svou ženu  (Autor: Policejní deník)
Autor: ČTK - 
23. ledna 2015
11:30

Opil se. A to pořádně. Muž se 4,4 promilemi skončil ve vazbě kvůli zabití své družky. Odhalila ho soudní pitva! Původně totiž policie smrt padesátileté ženy z Lipníku nad Bečvou vyšetřovala jako náhlé úmrtí.

Z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti obvinila policie osmačtyřicetiletého muže z Lipníku nad Bečvou na Přerovsku. Podle kriminalistů ubil svou padesátiletou družku.

Policisté případ původně vyšetřovali jako náhlé úmrtí, násilné jednání vyplynulo až z výsledků pitvy. Muž, který byl v době incidentu silně opilý, skončil ve vazební věznici. ČTK to dnes řekla krajská policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Muž svou družku podle kriminalistů napadl v době mezi 17. až 19. lednem v bytě. Policisty přivolal sám podezřelý v pondělí odpoledne s tím, že ji nalezl v jejich bytě bez známek života.

„Ve čtvrtek odpoledne jsme obdrželi zprávu z nařízené soudní pitvy, která prokázala, že padesátiletá žena podlehla zraněním způsobeným fyzickým napadením. Ona i její druh byli v té chvíli pod silným vlivem alkoholických nápojů,“ uvedla policejní mluvčí Štrbáková.

Policisté muži při příjezdu na místo naměřili více než 4,4 promile alkoholu v dechu a odvezli jej na protialkoholní záchytnou stanici v Olomouci. Za napadení družky mu hrozí až deset let za mřížemi, do vazební věznice byl převezen ve čtvrtek.

alenamalena ( 6. května 2015 18:22 )

No to je zase slátanina tento článek, ve kterém se ani neví, kdy přesně ženskou zabil nebo respektive zmlátil, hlavně že se ví, koli, měl v krvi, no to jsou pičo...iny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání