Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Mladík bodl v Třebíči manžela své expřítelkyně: Sedí ve vazbě a hrozí mu až 10 let!

Mladík s nožem napadl v Třebíči manžela své ex (ilustrační foto)
Mladík s nožem napadl v Třebíči manžela své ex (ilustrační foto)  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: ČTK - 
20. ledna 2015
09:52

Se zavíracím nožem v ruce zaútočil čtyřiadvacetiletý muž v Třebíči na manžela své bývalé přítelkyně a vážně ho zranil na hrudníku. Konflikt se stal minulý pátek v ulici, kde manželský pár bydlí. Mladík pak utekl. Policisté ho ale vypátrali a od pondělí je ve vazební věznici! Za těžké ublížení na zdraví a výtržnictví mu hrozí až deset let vězení.

Muž z Třebíčska podle policie přijel v pátek 16. ledna po 20:00 k bydlišti manželského páru. Na ulici byla žena, která s ním kdysi měla vztah, pak přišel i její manžel.

"Mezi oběma muži došlo ke slovnímu konfliktu, který pokračoval fyzickou rozepří," uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová. Mladík pak dvaačtyřicetiletého protivníka bodl nožem do hrudníku. V útoku pokračoval a muže ještě poranil na lokti. Žena zraněna nebyla. Zraněného muže zdravotníci převezli do nemocnice v Brně.

Mladík měl při zadržení drobné řezné rány na ruce, podle policie si je ale způsobil sám po útoku. Za konflikt se stejným mužem už byl dříve vyšetřován, tehdy se pokoušel dostat do jeho bydliště. Loni v červenci bylo trestní stíhání podmíněně zastaveno.

pizzaoo ( 20. ledna 2015 10:22 )

Druhý pobodání nožem v našem městě během jednoho měsíce, to první bylo dokonce smrtelný. Tady to teda žije.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání