Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vykutálený učitel: Policie ho obvinila z prodeje pervitinu!

Učitel základní školy měl prodávat pervitin.
 (Autor: Reprofoto youtube.com/Blesk)
Autor: ČTK - 
15. ledna 2015
20:44

Policie obvinila kvůli údajnému obchodování s pervitinem učitele základní školy a městského zastupitele v Trmicích na Ústecku Marcela Cichého. Národní protidrogová centrála v případu obvinila tři lidi, zda je jedním z nich i trmický zastupitel, mluvčí centrály Barbora Kudláčková ale nekomentovala.

V Trmicích jsme zadrželi tři pachatele kvůli nelegálnímu obchodu s metamfetaminem. Všechny stíháme vazebně,“ uvedla bez bližších podrobností Kudláčková. Pouze doplnila, že jeden obviněný je ročník 1977, což je podle serveru i rok narození Cichého.

Je to pro nás překvapení. Je to o to smutnější záležitost, jestli je to v souvislosti s drogovým deliktem, vzhledem k tomu, že je to učitel základní školy,“ řekla iDNES.cz trmická starostka Jana Oubrechtová.

Policisté trojici obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což jim v případě odsouzení hrozí dva až deset let vězení. Policie zasahovala v Trmicích 7. ledna. Mluvčí protidrogové centrály  naznačila, že se případ ale nemusí týkat jen Trmic.

„Mělo to i další souvislosti, ale ty zveřejníme později,“ dodala Kudláčková. Centrála detaily k akci zveřejní v pondělí.

kodlofon ( 25. ledna 2015 15:11 )

Vite vubec volove kolik ucitelu zakladni skoly jedou na perniku.Dost az moc.Meli by absolvovat povine testy na drogy i namatkove tak jako policiste vzhledem k tomu jak jsou u nas drogy rozsirene.Taky si zkuste predstavit ze takovy grazl uci vese dite.Hnus co?

heleklidek ( 15. ledna 2015 23:03 )

dyk pane komisaři vam rikam že učim nemcinu a chabrum sem to v tom nemecku jenom domluvil -normalne prekladatel ne nane godži?

frantacizek ( 15. ledna 2015 21:43 )

je to zase cigoš, evidentně Cikáni by neměli dělat učitele, mají tu asociálnost v sobě

kozrz ( 15. ledna 2015 21:15 )

Podle jména a vizáže, učitel cikán.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání